Trenutno čitaš
Tijana Bogićević otvara Formula 1 spektakl u Beogradu

Tijana Bogićević otvara Formula 1 spektakl u Beogradu

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Pop pjevačica Tijana Bogićević 17. septembra u Beogradu otvoriće automobilistički spektakl “Red Bull Show Run”. Ona će izvesti himnu Srbije “Bože pravde”, što će označiti početak događaja na kome će bolid Formule 1 voziti ulicama Beograda.

Foto: Miomir Milić

Tijana nas je sve odavno osvojila svojim raskošnim glasom, šarmom i koncertima o kojima se uvijek mnogo priča! Ima vjernu publiku širom regiona koja uživa u njenim pop pjesmama, a po prvi put u karijeri otpjevaće himnu svoje zemlje na predstojećem Red Bull Show Run spektaklu 17. septembra.

Moram priznati da imam malu tremu. Pevati himnu na ovakvom jednom događaju je čast i osećam veliku odgovornost. – kaže Tijana.

tijana bogićević formula 1
Static Show Car RB14 seen in front of the The Prince Mihailo monument in Belgrade, Serbia on April 10, 2022 // Predrag Vuckovic / Red Bull Content Pool // SI202204100531 // Usage for editorial use only //

Pop pjevačica čiji novi album “Blizu” osvaja radio stanice širom regiona, kaže da je sigurna da je adrenalin koji osjeća na svojim koncertima sigurno jednak adrenalinu koju osjećaju vozači Formule 1:

Kada je koncert, adrenalin je prisutan u ogromnim količinama tokom celog dana, a kada izađem na scenu pogotovo. Sećam se jedne angedote, bila  sam jako promukla ceo dan koncerta. Na tonskoj probi sam pomislila da možda neću uspeti da otpevam koncert. Međutim, kada sam izašla na scenu, u trenutku se desila promena i ja sam pevala besprekorno. Čim se koncert završio, opet nisam imala glasa i tako sledećih  nekoliko dana, dok se nisam oporavila. Verujem da je taj skok adrenalina i u drugim profesijama prisutan kada je u pitanju neki konkretan zadatak koji treba da se izvrši, a koji nam je važan, pa tako i u vožnji Formule 1.

tijana bogićević formula 1

Pročitaj

U samom centru ovog spektakla biće bolid Formule 1, ali i nastupi litvanca Arunasa Gibiježa, specijaliste za “stunt ride” na motociklu, i njemačkog dvojca Red Bull Drift Brothers, koji će svojim automobilima napraviti drift šou za pamćenje!

Treba napomenuti i da aktuelni šampion Formule 1 Maks Ferstapen vozi za Red Bull Racing Team, zbog čega će oči svjetske javnosti i kompletne fan baze “najskupljeg sporta na svijetu”, biti uprte u beogradski Red Bull Show Run, koji je otvoren za sve koji su tog dana zainteresovani da događaj prate uživo! Beograđani i svi oni koji 17. septembra budu u prestonici Srbije, spektakl će moći da prate potpuno besplatno na ulicama oko Trga Republike.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum