Trenutno čitaš
„The Flash” oduševio publiku na svečanoj premijeri DC-jevog spektakla godine

„The Flash” oduševio publiku na svečanoj premijeri DC-jevog spektakla godine

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Premijera dugoočekivanog filma DC superheroja „The Flash” studija Warner Bros. u distribuciji Blitz filma, održana je sinoć u impresivnoj IMAX dvorani CineStara u Arena Centru. Ovaj filmski događaj izazvao je pažnju i veliko uzbuđenje javnosti, a za samu se premijeru tražila i ulaznica više!

Brojni poznati koji su sinoć među prvima u svijetu imali priliku pogledati film, oduševljeni su spektaklom koji dugo iščekivao.

 

Bogatu glumačku ekipu osim glavnog lika, kojeg igra Ezra Miller, i Michaela Keatona u ulozi kultnog Batmana, upotpunjuje i Ben Affleck u ulozi drugog Batmana, Michael Shannon kao General Zoda, kao i kinematografski debi Sashe Calle u ulozi superjunakinje Supergirl.

Pročitaj

U filmu Barry Allen koristi svoje supermoći za putovanje kroz vrijeme kako bi promijenio događaje iz svoje prošlosti. Međutim, pokušaj da spasi svoju porodicu nenamjerno ga okreće u budućnost, ostavljajući Barryja zarobljenog u okrutnoj sadašnjosti u koju se general Zod vratio s prijetnjom uništenja, a Barry nema drugih superheroja koji bi mu priskočili u pomoć. Jedina mogućnost je ako uspije izmamiti sasvim drugačijeg Batmana iz penzije i spasiti zarobljenog Kriptonca, iako ne onog kojeg traži. Naime, Barryjeva jedina nada da spasi svijet u kojem se našao i vrati u budućnost koju poznaje jeste utrka s vlastitim životom.

Ali hoće li konačna žrtva biti dovoljna da se uspostavi red u svemiru možeš saznati jer FLASH je već u kinima u distribuciji Blitza.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum