Trenutno čitaš
The Bureau: Cijenjena špijunska serija stiže na Pickbox NOW

The Bureau: Cijenjena špijunska serija stiže na Pickbox NOW

L'Occitane
L'Occitane

Prema najstarijem francuskom dnevnom listu Le Figaro, riječ je o najboljoj francuskoj seriji u istoriji, a New York Times proglasio ju je trećom najboljom internacionalnom serijom posljednje dekade. 

Izvanredna francuska špijunska serija Špijunski ured (The Bureau) s visokom IMDB ocjenom od 8,7 stiže na streaming servis Pickbox NOW.

Kritičari je upoređuju sa serijom Žica (The Wire) ističući, kako ono što je Žica napravila za policijske serije, francuska serija Špijunski ured radi za špijunske serije 21. vijeka. Prva sezona može se gledati od 28. februara, a ostale sezone stižu u martu – samo na Pickbox NOW!

O čemu je riječ?

the bureau serija

Francuski obavještajac Malotru, cijenjeni i talentovani špijun vraća se u Pariz nakon šestogodišnje tajne misije u Siriji. Pokušava zaboraviti svoj tajni identitet, obučiti mladog regruta za tajne zadatke te istražiti slučaj agenta koji je nestao u Alžiru.

Seks i zavođenje katkad su neizostavni elementi špijunskog posla, no Malotru je za boravka u Siriji razvio stvarne osjećaje prema Nadiji, lijepoj, ali i udanoj profesorici istorije. Kad sazna da je Nadia u Parizu, prekrši protokol i oživi svoj tajni identitet kako bi se našao s njom i tu stvari krenu naopako!

Najbolja špijunska serija 21.vijeka

the bureau serija

Pametna, lijepo napisana, napeta i dobro odglumljena, Špijunski ured je francuska serija koja se emituje u više od 100 zemalja, te je zaista postala interancionalni hit. Le Figaro proglasio ju je najboljom francuskom serijom ikada, a New York Times stavio ju je na treće mjesto najboljih internacionalnih serija posljednje dekade!

Pročitaj

Tajnog agenta Malotrua glumi francuski glumac i redatelj Mathieu Kassovitz (Amelie, Peti element), a kritičari imaju samo riječi hvale za njegovu izvedbu. U svijetu špijunskih serija nema privlačnije kombinacije karaktera i izvedbe!

Da li ste spremni za špijunski maraton?

the bureau serija

Ovo je jedna od onih serija koje se svakako ne propuštaju, a cijela prva sezona može se gledati samo na Pickbox NOW od 28. februara. Ostale četiri sezone stižu u martu, svake sedmice po jedna sezona. Druga stiže 7. marta, treća 14. marta, četvrta 21. marta i peta sezona 28. marta. Nadamo se da ste spremni za ovaj izvanredni špijunski maraton koji se ne propušta!

Špijunski ured, samo na Pickbox NOW!

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum