Trenutno čitaš
“Teorija crnih noktiju” postala je novi viralni trend na TikToku

“Teorija crnih noktiju” postala je novi viralni trend na TikToku

teorija crnih noktiju
Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

U svijetu manikira na tron je stupila teorija crnih noktiju – savršen nastavak trenda teorije crvenih noktiju, koja je vladala početkom ove godine. Sada je rastući trend, ako ćemo suditi po TikToku, ipak teorija crnih noktiju.

Teorija crnih noktiju je zahvatila TikTok zajednicu, zadobila široku pažnju i izazvala trend među korisnicima. Ova teorija se vrti oko vjerovanja da crni nokti mogu imati dubok uticaj na nečiji osjećaj samopouzdanja i cjelokupno držanje. Takođe, crni nokti posjeduju jedinstvenu sposobnost da odišu zadivljujućom “tamnom ženstvenom” energijom, čineći da se nosilac istakne i ostavi jak i mističan utisak u svakoj situaciji.

@chrissy_dempsey

black nail theory is real 💅🏻 #blacknails #nailday #blacknailpolish #blacknailtheory #octobernails #halloweennails nail inspo fall nail inspo 2023 nail inspo clean look clean girl nails dark nail inspo dark feminine nails dark aesthetic nails black nails october nails halloween nails black nail theory nail day halloween nails 2023

♬ Cravin’ – Stileto & Kendyle Paige

Black Nail Theory zastupa ideju da privlačnost crnih noktiju leži u njihovoj sposobnosti da stvore upečatljiv i zagonetan izgled. Kao što teorija sugeriše, tamni manikir može učiniti izgledamo odvažno, pa čak i misteriozno. Vjeruje se da ovaj estetski izbor vodi do dubokog izvora unutrašnje snage i samopouzdanja, omogućavajući pojedincima da prihvate svoju pravu suštinu i projektuju energiju samopouzdanja u vanjski svijet.

@divashay888

#blacknails💅 #boldyblooming #blackspiritualists

♬ original sound – Rashayyashartv

Po čemu se teorija crnih noktiju razlikuje od teorije crvenih noktiju?

Pročitaj

Teorija crvenih noktiju pokreće pažnju muških pogleda i podsjeća ih na njihove majke, na žene koje su se brinule o njima tokom njihovih ranijih ili sadašnjih godina, dok se teorija crnih noktiju odnosi na samopouzdanje žene. Nije prioritet imati efekat na drugu osobu, ali to se može dogoditi kao rezultat snage i samopouzdanja kojima zračimo.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum