Trenutno čitaš
Taylor Swift na premijeri koncertnog filma turneje Eras koji već obara rekorde

Taylor Swift na premijeri koncertnog filma turneje Eras koji već obara rekorde

Bingo - Kataloška akcija
Bingo - Kataloška akcija

Taylor Swift je bila vizija u plavom na crvenom tepihu za premijeru koncertnog filma Taylor Swift: The Eras Tour u Los Angelesu.

33-godišnja pjevačica i dobitnica Gremmy nagrada nosila je haljinu Oscar De La Renta bez naramenica napravljenu od teksturiranih cvjetnih izreza. Haljina je imala pripijeni steznik i lepršavu suknju sa visokim i niskim rubom.

Haljinu je uskladila s plavim sjenilom i dodala blistavu boju jarko crvenim usnama. Kao dodatak, Swift je nosila dijamantske naušnice i koordinirajuću dijamantsku ogrlicu. Kosa joj je bila u neurednom, vintage stilu.

Nakon što je solo pozirala za fotografije u Grove’s AMC teatru, Swift je stajala na fotografijama sa režiserom Samom Wrenchom, kao i plesačima i bendom sa turneje. Snimila je i selfije sa nekim od svojih vjernih obožavatelja.

Film Eras Tour je već postigao veliki uspjeh, premašivši 100 miliona dolara globalnog prihoda od pretprodaje ulaznica. U roku od 24 sata od najave filma, prodaja karata oborila je američki rekord AMC-a za jednodnevnu prodaju. Prije nego što je izašla na crveni tepih, Swift je na društvenim mrežama otkrila da će biti dodatnih prikazivanja dugo očekivanog filma “zbog potražnje bez presedana”.

“Ne mogu vam dovoljno zahvaliti što želite da vidite ovaj film koji tako živo prikazuje moju omiljenu avanturu na kojoj sam ikada bila: The Eras Tour. A najbolji dio je to što je to avantura u kojoj smo još uvijek zajedno, “ nastavila je.

Beyonce, Rachel Zegler i Adam Sandler bili su među zvijezdama koje su prisustvovale svjetskoj premijeri Taylor Swift: The Eras Tour.

Film je snimljen tokom tri koncerta na stadionu SoFi u Los Anđelesu u avgustu, a na set listi se nalaze pjesme koje pokrivaju cijelu njenu karijeru. Međutim, opsežni, četverosatni show uživo uređen je za kino, a omiljene pjesme obožavatelja kao što su Wildest Dreams, The Archer i Cardigan nedostaju u programu.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum