Trenutno čitaš
Svi će tražiti ovih 5 boja za nokte u julu

Svi će tražiti ovih 5 boja za nokte u julu

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Ako želiš da budeš u trendu kada je u pitanju manikir i boja noktiju, onda je upravo TikTok pravo mjesto da se inspirišeš. Ovo su najpopuilarniji julski trendovi u bojama noktiju. 

Blueberry Milk

S obzirom da su poznate ličnosti poput Sofie Richi, Dua Lipe i Zendaye nosile boju koju je TikTok nazvao ‘mliječnim noktima od borovnice’, jasno je da će ovo biti u trendu boja noktiju tokom cijelog jula—i vjerovatno do kraja ljeta. Potraži blijede, mliječne nijanse koje imaju ton jorgovana.

@BAMBINAILSS

Barbie Pink

Sa dugo očekivanim izdanjem filma Barbie, Grete Gerwig, jarko ružičasti nokti će biti ključni trend boje noktiju za ljeto 2023. Ovo je zaista svijetla i živahna magenta roza.

@IMARNINAILS

Milk Bath

Pozivamo sve minimaliste! Ova mliječna i šik trend boja pokazala se popularnom za one koji preferiraju jednostavan dizajn i nokte prirodnog izgleda. Ideja je da nokti izgledaju kao zdravi prirodni nokti.

@HARRIETWESTMORELAND

Matcha zelena

Vidjeli smo sve, od menta zelene i pistacija zelene, ali najnoviji trend zelene boje noktiju je matcha zelena. Prava matcha zelena je zaista svijetla. Ali budući da su pastelne nijanse tako popularne ove godine, većina preferira prigušeni izgled ove boje.

Pročitaj
trendovi nakit

@HARRIETWESTMORELAND

Neon žuta

A ako tražiš nešto što očiglednije vrišti ljeto? Neonski nokti su uvijek popularan izbor u ovo doba godine, a posebno tokom festivalske sezone.

@NAILARTBYQUEENIE

Svoj savršeni manikir možeš uraditi u Cacao Beauty Centru u Banjaluci gdje će ti raspoložena i ljubazna ekipa pomoći da odabereš najbolje za sebe.

Sve informacije o uslugama manikira, kao i specijalnim paketima, koje nudi Cacao Beauty Centar, možeš dobiti putem broja telefona 065 00 55 22 ili putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum