Trenutno čitaš
JYSK stigao u Zvornik: Vrijedna donacija i otvaranje prve prodavnice!

JYSK stigao u Zvornik: Vrijedna donacija i otvaranje prve prodavnice!

NLB Banka - Okvir pomoći
NLB Banka - Okvir pomoći

Sa željom da unaprijedi svakodnevni rad i boravak djece i mladih sa poteškoćama u razvoju, međunarodni danski maloprodajni lanac JYSK uručio je donaciju Udruženju “Dječija nada” za djecu i mlade sa poteškoćama u razvoju u Zvorniku. Donacija obuhvata proizvode za spavanje kao što su jorgani, deke i posteljine, te proizvode za uređenje kupatila. Uz to, ova lijepa vijest dolazi sa najavom otvaranja prve JYSK prodavnice u ovom gradu.

Adis Alagić, District manager kompanije JYSK, zajedno je sa Draganom Brestovac, Store managerom JYSK-ove prodavnice iz Zvornika, posjetio Udruženje“ Dječija nada“ kako bi lično uručili donaciju.

“Kao kompanija, svjesni smo odgovornosti koju imamo i uvijek težimo da pružimo pomoć tamo gdje je najpotrebnija. Dolaskom u Zvornik, želimo ne samo da otvorimo nova radna mjesta, već i da stvorimo pozitivnu promjenu u lokalnoj zajednici. Naš cilj je da unaprijedimo okruženje u kojem djeca i mladi provode svoje djetinjstvo, jer smo svjesni da zdravo okruženje gradi temelje za ljepšu budućnost. Ponosni smo što smo u mogućnosti da doniramo najosjetljivijim članovima naše zajednice, kao što su mlade osobe sa poteškoćama u razvoju. Uz to, otvaranjem naše prve prodavnice u Zvorniku, želimo da pružimo inspirativno i jedinstveno iskustvo kupovine našim vjernim kupcima. Vjerujemo da će naš dolazak u Zvornik donijeti veliku radost i korist zajednici, i radujemo se što smo dio ove priče”, naglasio je Alagić.

Pored brige i podrške lokalnoj zajednici, kompanija JYSK je sa ponosom najavila otvaranje svoje prve prodavnice u Zvorniku. Ova prodavnica će biti uređena prema modernom i inspirativnom skandinavskom konceptu 3.0 i vrata će otvoriti 06. jula u 8 sati na adresi Karakaj 87. Zvornik će tako postati domaćin 29. JYSK prodavnice u BiH, koja će zauzimati prostor od preko 1.400 kvadratnih metara koja je ujedno i prva prodavnica u BiH koja će poslovati na dvije etaže i zapošljavati sedam novih radnika.

Pročitaj
alma ras

Povodom otvaranja prve prodavnice u Zvorniku, JYSK je pripremio posebne popuste koji će se kretati čak do 70 posto. Takođe, prvih 100 kupaca tokom prva dva dana otvaranja očekuje iznenađenje u vidu poklona – jastuka i jorgana. Više informacija o ponudama i akcijama kao i kreativnom konkursu nove prodavnice možete pronaći na JYSK otvaranje Zvornik.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum