Trenutno čitaš
Sve što znamo o filmskoj adaptaciji “It ends with us” sa Blake Lively

Sve što znamo o filmskoj adaptaciji “It ends with us” sa Blake Lively

It ends with us

Blake Lively se vraća na veliki ekran! Glumica će igrati glavnu ulogu u filmskoj adaptaciji It Ends with Us po bestseleru Colleen Hoover zajedno sa glumcem Justinom Baldonijem.

Zasnovan na istoimenom romanu iz 2016. godine, film prati Lily, ženu koja se seli u novi grad nakon završetka fakulteta i upoznaje i zaljubljuje se u muškarca po imenu Ryle. Međutim, njeno novopronađeno blaženstvo ne traje dugo, jer se bivša ljubav vraća iz prošlosti i okreće njen svijet naglavačke.

It ends with us
NICOLE RIVELLI/SONY PICTURES

Iako Ryle ima “potpunu averziju prema vezama”, Lily postaje izuzetak za ovog neurohirurga, objašnjava opis knjige. Kako se njih dvoje nastavljaju zbližavati, Lilyna prva ljubav se vraća u njen život i komplikuje novi život koji ona stvara.

It Ends with Us (Sa nama se završava) objavljena je na 43 jezika i bila je najprodavanija štampana knjiga 2022. godine, učvrstivši svoje mjesto na listi najprodavanijih New York Timesa više od 90 sedmica, navodi Deadline.

Nadolazeća romantična drama označava prvu adaptaciju na velikom platnu jedne od blockbuster knjiga Colleen Hoover. Autorka kaže za magazin People da je proces bio “apsolutno nevjerovatan i nadrealan.”

JOJO WHILDEN

“Svi koji su uključeni bili su toliko posvećeni tome da ova adaptacija bude što vjernija i iskrenija”, kaže Hoover, koja je i izvršna producentica filma. “Bio je to pravi timski rad i jedva čekam da oni kojima se dopala knjiga vide film i dožive magiju koju su stvorili na velikom platnu.”

Ključni dio te magije je Blake Lively kao Lily, za koju Hoover kaže da je imala “zadivljujuću, zapanjujuću i emotivnu” ulogu. „Nema dovoljno riječi da se opiše njen fenomenalan talenat“, kaže Hoover. “Blake Lively je zaista oživjela Lily Bloom na način koji je premašio sva moja očekivanja.”

Justin Baldoni glumi uz Lively kao Ryle, a takođe je i režiser filma It Ends with Us. On je okarakterisao ulogu Blake Lively kao “jaku, duhovitu i inteligentnu – sve ono što želite od ženske heroine”. “Mislim da će ljudi biti oduševljeni njenim portretom Lily”, kaže Baldoni. “Tako je iznijansirana, tako je jedinstvena, tako je lijepa. Ne želim da odajem previše, ali vjerujem da je to Blake kakvu nikada ranije niste vidjeli.”

U filmu glume i Brendon Sklenar i Jenny Slate.

Justin Baldoni
JOJO WHILDEN

Sada, osam godina otkako je It Ends with Us knjiga prvi put objavljena, Hoover kaže da je “definitivno toliko emocija osjetila dok je gledala adaptaciju”. „Iskustvo filma dodaje još jedan sloj vezi koju čitaoci već imaju sa likovima“, kaže ona. “Moć vizuelnog pripovijedanja je neosporna i može izazvati još jače emocije i empatiju kod publike unoseći osjećaj neposrednosti i intenziteta u priču.”

Pročitaj

Lively kaže da se nada da će njena ljubav prema liku i materijalu blistati. „Lily je imala odjek kod ogromnog broja ljudi, kao što je uspeh knjige jasno pokazao,” kaže glumica. „Zakoračiti u lik koji je imao tako značajan uticaj je čast preuzeti. Voljela sam Lily, i nadam se da tu ljubav osjećaju oni kojima je stalo do nje kao i meni, ali i oni koji je prvi put upoznaju u ovom filmu.”

Sony Pictures

It Ends with Us stiže u kina 9. avgusta.

Colleen Hoover je autorka bestselera New York Timesa koja je napisala više od 20 romana i novela. Ona je prikupila više od 2 milijarde pregleda na “BookTok-u”, prodala je više od 20 miliona knjiga i trenutno je najprodavanija autorka romana u Sjedinjenim Državama.

Pogledaj trailer:

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum