Trenutno čitaš
Sve što trebaš znati o Vagi!

Sve što trebaš znati o Vagi!

Vaga može od otpada da stvori umjetnost, ona jednostavno prepoznaje lijepe stvare u svemu. Ovo oštro oko za estetiku i harmoniju je energija Vage u svom najboljem izdanju. To je sposobnost spajanja ideja i ljudi. Vazdušni znakovi  – Blizanci, Vaga i Vodolija – intelektualne su sile zodijaka. Nađite ih kako lutaju u biblioteci po sekciji knjiga naučne fantastike, postavljaju veoma učtiva i kulturna pitanja na večerama, druženjima, zabavama i poslovnim proslavama. Vazdušni znakovi se bave učenjem i komunikacijom, ali takođe žude za vlastitim prostorom kada se razgovor završi. Zamislite da Vaga kanališe vazdušni element kao blagi povjetarac, obavijajući nas svojom ljubaznošću, harmonijom, šarmom i razumijevanjem.

Foto: Ultra magazin

Dok Vaga uvodi prve blažene dane jeseni, kardinalni znakovi se rađaju tokom početne tačke svakog godišnjeg doba. Ovan, Rak, Vaga i Jarac predstavljaju ovu željnu, inicirajuću energiju. Pozovite kardinalne znakove da vam prirede zabavu, uskoče u novi volonterski projekat ili osnuju neko udruženje ili pokret. Ovi znakovi znaju kako pokrenuti stvari, ali možda neće imati dovoljno snage da do kraja provedu svoje planove.

Vladajuća planeta Vaga je Ah, ta Venera. Planeta luksuznog okruženja, ljepote, estetike, senzualnih užitaka i čiste romantike. Nebeski dragulj Venera upravlja načinom na koji vidimo ljepotu svuda oko nas. Stoga ne čudi što Vaga ima osjećaj za lijepo, razumije se umjetnost, kulturu, modu…

Vaga teži ka balansu i harmoniji te ćemo je često naći u pravosuđu. Ona ne veoli sukobe i svađe, ona bi da sve riješi mirnim putem. Ključna fraza za Vage je “Ja balansiram”, a njena Mantra “Odluči” jer su jako neodlučne u životu.

Foto: Ultra magazin

Najbolje osobine Vage: Vaga je svilena nit koja isprepliće suprotstavljene sile u njihovim životima. Nađite ih kako ponovo povezuju dva člana porodice, koji se ne podnose. Vagin dar čini da se svi oko njih osjećaju tako divno viđenim, shvaćenim i prihvaćenim. Oni su majstori u slušanju životnih priča i ljudskih sudbina. A ako poznajete Vagu, sretni ste što ste dobili neke od najkonkretnijih, najiskrenijih komplimenata, ikada napravljenih. Vage su fascinirane svim nijansama ljudske prirode i znaju kako vidjeti svakoga u najboljem svjetlu. One su velike estete i slobodno im prepustite savjete o uređenju doma, modnim kombinacijama ili izboru šminke za proslavu.

Najgore osobine Vage: Konflikt je limbo štap koji Vaga savija i Savija, da bi izbjegla konflikte. Na Vage treba gledati kao na dobro vaspitane, srdačne duše, zbog čega se svađanje čini zastrašujućim – ili nemogućim za njih. Energija Vage briše granicu između očuvanja mira i pretvaranja. Umjesto da se suoče sa svojim kolegom da stalno moraju pokrivati ​​svoje smjene, Vaga bi mogla prihvatiti zadatak sa usiljenim osmijehom. Vage imaju tendenciju da se bave samo konfliktima za koje misle da su bitni na intelektualnom nivou, ali to ih često ostavlja frustriranim ili nezadovoljnim, jer se pretvaraju da im je nešto prijatno, a ustvari nije im prijatno. Vage tada pokušavaju uravnotežiti svoj bijes kroz sesije ogovaranja ili očiglednu pasivnu agresiju. Pošto Vaga ima tako snažne ideale, potiskivanje njihovog glasa odaje svoju moć (u uredno upakovanoj poklon korpi). Ali kada Vaga započne svađu s vama, to je zato što vam vjeruje i poštuje vas i misli da je sukob vrijedan nelagode koju im uzrokuje.

Foto: Ultra magazin

Najbolje karijere za Vagu: Vaga cvjeta u oblasti umetnosti, da li filmskoj ili likovnoj umjetnosti. Vazdušni znakovi imaju snažno oko za estetiku, što ih čini talentovanim fotografima, istoričarima umjetnosti, kustosima, arhitektima, grafičkim dizajnerima, modnim dizajnerima i stručnjacima za dekoraciju. I dok Vagu privlači harmonija i simetrija u vizuelnom smislu, oni su takođe pozvani da se bore za vladavinu ljudskih prava. Vođene pravdom, Vage su uticajne u zakonu, vladi i aktivizmu. Na koju god karijeru da se Vaga prikloni, pridaće jednaku važnost vremenu, koje su provele van kancelarije. To znači druženje sa saradnicima čak i nakon ranog vremena.

Vaga kao prijatelj: Za Vagu život nije solo misija. Vazdušni znaci bi radije lutali životom ruku pod ruku sa dragim prijateljima (i usput zastali da pomirišu ruže). Vage svijetle kada provode vrijeme sa svojom ekipom prijatelja i cijene mišljenja svojih prijatelja. Vazdušni znaci nikada ne propuštaju priliku da pokažu svojim prijateljima, koliko im je stalo. Mali znaci pažnje, poput ručno rađenih čestitki ili foto albuma, zaštitni su znak Vage. Ovi prirodni posrednici i medijatori koji vole da spajaju ljude, vide sebe u svakom od svojih prijatelja, zbog čega su u stanju da ublaže svaku napetost, koja bi mogla da se pojavi u njihovoj grupi. Možete zahvaliti Vagi tako što ćete im dopustiti da vam osmisle modnu kombinaciju za vaš sljedeći izlazak.

Pročitaj

Ultra magazin

Vaga kao roditelj: Mališani roditelja Vage biće najbolje obučena djeca na igralištu i u školi. Ali ovi roditelji takođe žele da usade osećaj morala, etike i pravičnosti svojoj deci. Neće samo provoditi pravila, već će se pobrinuti da djeca znaju razloge, koji stoje iza njih. Prozračne Vage ipak žele da razmotre sve situacije, a zakoni o roditeljstvu mogu se promijeniti ako njihovo dijete snažno argumentuje zašto treba nešto da urade iako škola tvrdi drugačije. Vage su velikodušni i ohrabrujući roditelji. I možete uočiti njihovu djecu kako pišu zahvalnice ili dijele polovinu ručka sa kolegom iz razreda.

Vaga kao partner: Između njihovog šarmantnog osmijeha i predivnog parfema, romantična energija Vage privlači tone obožavatelja. Vage se spremaju za ljubavni sastanak kao da je završni ispit, čitaju omiljenu knjigu svoje simpatije ili gledaju cijelu sezonu njihove omiljene serije, kako bi zajedno imali nešto za razgovor. Ali kada stvarnost nastupi, Vaga je nevjerovatno posebna u vezi sa svojim izabranikom. Oni traže ravnopravno partnerstvo i vezu koja je u balansu i harmoniji bez svađa i konflikata.

Foto: ultra magazin

Skrivene osobine Vague koje malo ko zna: Vage su poznate po svojim sposobnostima da uspostave partnerstvo sa bilo kim, ali to ne znači da se mnogo oslanjaju na druge. Često se postavljaju kao suovisni, ali Vage su među najboljim vođama u zodijaku, posebno kada teže ka nekom pravednom višem cilju. Diplomatija Vage i duboko razumijevanje ljudi, omogućavaju im da napreduju. Sa svojom snažnom vizijom i tim čuvenim šarmom Vage, okupiće mase iza svojih ideja i voditi ih sa saosjećanjem.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum