Trenutno čitaš
Stiže film o kojem se mnogo priča „Priscilla” režiserke Sofije Coppole

Stiže film o kojem se mnogo priča „Priscilla” režiserke Sofije Coppole

Banja Luka Fest - Bijelo dugme
Banja Luka Fest - Bijelo dugme

Čini se da imamo zaokruženu priču Elvisovih. Kao prvo, vidjeli smo Austina Butlera u njegovom najboljem izdanju, kao kralja rock n’ rolla u biografskom filmu Elvis režisera Baza Luhrmanna.

A sada, više od godinu dana otkako se Elvis pojavio u kinima, režiserka Sofia Coppola je podijelila prvi pogled na vlastitu Elvisovu sliku, na kojoj je bacila glumca Jacoba Elordija u ring, koji zapravo, uopšte ne centrira muzičara.

instagram.com/priscillamovie

O čemu je film Priscilla?

Dakle, ako se ne fokusira na Elvisa Presleya, o čemu je onda zapravo projekt? Sjećaš li se one izreke, “iza svakog velikog muškarca stoji velika žena”? Pa, Sofia Coppola skreće pogled s Elvisa na njegovu suprugu Priscillu Presley, u filmu temeljenom na njenom bestseleru memoarima iz 1985. Elvis i ja. Očito se režiser nadao da će pokrenuti ovaj projekt već neko vrijeme, a budući da je Elvisa ponovno otkrila nova generacija, ljudi su gladniji nego ikad za više sadržaja o njegovom životu i onima u njegovoj orbiti.

Ko je uključen?

Sada kada je Sofia Coppola pronašla svog Elvisa u Jacobu Elordiju, prirodno sljedeće pitanje je ko će glumiti Priscillu? Sofia Coppola dugo je razmišljala o tom odgovoru, otkrivši da je Cailee Spaeny iz “Mare of Easttown”, uvijek bila njen najbolji izbor. Dvjema glavnim ulogama pridružuju se Dagmara Domińczyk koja glumi Karolinu u filmu “Succession”, Jorja Cadence, Rodrigo Fernandez-Stoll, Luke Humphrey i drugi.

Prilikom objavljivanja promotivnog plakata za film “Priscilla”, produkcijska kuća A24 je obećala da će trailer najava za film uskoro uslijediti i trebala bi biti objavljena ovih dana.

Pročitaj

Postoji li datum izlaska?

Priča se da će datum izlaska filma “Priscilla” biti usklađen sa sezonom dodjele nagrada kasnije ove godine. Međutim, još uvijek se čeka više zvaničnih informacija.

Izvor: russh.com

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum