Trenutno čitaš
Stigao je mladi mjesec u Blizancima: Postavi namjere i manifestuj!

Stigao je mladi mjesec u Blizancima: Postavi namjere i manifestuj!

Mladi mjesec u Blizancima počinje 6. juna, označava početak lunarnog ciklusa i nudi nam novi početak. Budući da ova lunacija pada u vazdušni znak Blizanaca, mi težimo da prenesemo svoje misli (iako ih neki mogu nazvati maštanjima i snovima) u nastojanju da nas drugi vide, čuju i razumiju. Ukratko: ne suzdržavamo se. Zapravo, brinemo se da širimo naše želje i da se uzdižemo u nove visine.

Ovaj mladi mjesec pokreće pozitivna i stimulativna energija koja će vam pomoći da započnete nove projekte, naučite nove stvari i uspostavite uzbudljive društvene veze. Namjere koje ste postavili za vrijeme mladog mjeseca pomažu vam da se oslobodite onoga što vam više ne služi, vode vas ka vašem pravom putu i pomažu vam da postavite ciljeve koji su vam važni.

italijanski bob
Instagram/gevir

Mladi mjesec odvija se u radoznalim, inteligentnim, pričljivim, prilagodljivim, otvorenim, duhovitim, pametnim, entuzijastičnim, dinamičnim, inspirativnim i provokativnim Blizancima, ohrabrujući vas da zaronite u teme koji vas zanimaju i otvaraju vaš um. Budući da Blizancima tradicionalno vlada Merkur – planeta komunikacije – ovaj mladi mjesec će oživjeti vaše najveće i najhrabrije ideje. Blizanci su poznati po svojoj brizi za komšiluk, lokalnoj politici (tzv. tračevi) i neposrednim detaljima, što ovo čini savršenim vremenom za učešće u nastojanjima zajednice, proučavanje onoga što vas intrigira i postavljanje pitanja. Vaš um će množiti informacije iz minute u minut, pa zapamtite da ne započinjete previše projekata odjednom.

Ovaj nadolazeći mlad mjesec prepun je potencijala, jer njime vlada Merkur u Blizancima, baš dok formira konjunkciju sa Jupiterom, planetom rasta i ekspanzije. To će dovesti do velikih otkrića i genijalnih ideja koje su u skladu s dolaskom ovog mladog mjeseca, signalizirajući uzbudljiv skok u veće visine. Međutim, ovaj mlad mjesec takođe stiže za vrijeme susreta Sunca i Venere (tzv. cazimi), donoseći informacije o našim odnosima i društvenoj dinamici. Budući da će Venera takođe biti u kvadratu sa Saturnom u Ribama, ovaj mladi mjesec može vas natjerati da se oslobodite fantazija i vezanosti dok prihvatate ono što treba promijeniti (a šta se ne može promijeniti).

Ultra magazin

Mladi mjesec se povezuje sa Venerom u Blizancima, Saturnom u Ribama i čvorovima sudbine. Sa VELIKOM energijom Blizanaca iza ove lunacije (stelijum planeta u Blizancima: Sunce, Mjesec, Merkur, Venera i Jupiter), mi ćemo zujati, tražeći informacije prije nego što zaronimo u svoje planove. Najbolje je zamoliti one kojima vjerujemo za podršku i savjete kako započeti. Ako ne iskoristimo svoje resurse i veze, shvatićemo stvari putem pokušaja i pogrešaka. Međutim, ovaj korak možemo izbjeći tražeći mišljenje nekoga s iskustvom kako bismo dobili povratne informacije i motivaciju koja nam je potrebna.

Hiron u Ovnu nudi iscjeljujuću ruku, omogućavajući nam da prenesemo svoja najdublja osjećanja. Razgovaranje o stvarima će nam dati priliku da popravimo rane i traume. Osim toga, moći ćemo saosjećati s nevoljom drugih i htjeti ponuditi savjet. Osim toga, asteroid Juno, koji je trenutno u Djevici, kvadrira lunaciju, podstičući nas da tražimo pravdu i poštenje u odnosima. Ljudi možda nisu spremni ili voljni čuti ono što govorimo, stoga pažljivo kada drugima dajete savjete.

Pročitaj
pun mjesec u strijelcu 2024

Mladi mjesec u Blizancima je divno vrijeme za postavljanje namjera i manifestaciju. Prilike će biti neograničene jer smo spremniji da eksperimentišemo i mijenjamo puteve kako bismo prihvatili novi plan igre. Naši umovi će biti otvoreni i mi ćemo željeti da ostvarimo svoje želje. S kosmosom na našoj strani, biće nam lakše osloniti se na naše ciljeve, a oni će biti dostupniji nego ikad.

Jedino upozorenje je da bi nas Saturn mogao natjerati da usporimo i da potrošimo više energije razgovarajući o našim težnjama s drugima kako bismo osigurali da smo na pravom putu; međutim, to neće stajati na putu da iskoristimo našu inovativnost i ideje. Savjeti ili mišljenja drugih će nam koristiti jer će nam pokazati prave načine da idemo naprijed.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum