Trenutno čitaš
Šta znamo o trećoj sezoni Bridgertona?

Šta znamo o trećoj sezoni Bridgertona?

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Hoće li Penelope Featherington biti dijamant Bridgertonove treće sezone? Mislimo da hoće, jer je video-tizer koji najavljuje početak produkcije treće sezone dao uvid u transformaciju njenog lika u upečatljivu ljepoticu. To ne znači da Penelope ranije nije bila ljupka, ali snimak objavljen 20. jula pokazuje Nicolu Coughlan, koja glumi Penelope, sa zadivljujućom podignutom frizurom i zapanjujućom šminkom.

Foto: Netflix

Široke šiške i smoky eyes nisu ono što inače vidimo na tihoj Featherington ćerki. Ova transformacija nije nužno iznenađenje za obožavaoce knjiga o Bridgertonu, jer Romancing Mister Bridgerton – roman Džulije Kvin koji je inspirisao ovu sezonu – uvodi novi izgled Penelope. U stvari, Nicola je rekla za E! News u maju da će u trećoj sezoni biti “mnogo drugačija”. Naime, gledaoci će gledati kako njen lik “konačno postaje žena u trećoj sezoni i ulazi u sebe”.

Naravno, Penelope nije jedina kojoj je predviđen sav sjaj, jer je Nicola natuknula da Luke Newton, koji igra njenu drugu polovinu, Colina Bridgertona, ima veliku energiju glavnog muškarca ove sezone. “Vidjela sam sliku Lukea sa probe danas,” rekla je tada, “i oni su ga od člana boy benda doveli do glavnog muškog lika.”

Dakle, šta tačno fanovi mogu očekivati ​​od sljedećeg dijela? Prema Netflixu, treća sezona Bridgertona prati Penelope dok ona konačno odustaje od svoje simpatije prema Colinu. Za to možemo zahvaliti njegovim gadnim komentarima na kraju druge sezone.

treca sezona bridgertona
Foto: Netflix

“Ona je, međutim, odlučila da je vrijeme da nađe muža”, nastavio je streamerov opis, “po mogućnosti onog koji će joj pružiti dovoljno nezavisnosti da nastavi svoj dvostruki život kao Lady Whistledown, daleko od svoje majke i sestara.”

U međuvremenu, Colin je nestrpljiv da povrati Penelopino prijateljstvo, nudeći joj mentorstvo tokom sljedeće bračne sezone. Ali Netflix poručuje: “Kada njegove lekcije počnu da rade previše dobro, Colin mora da se uhvati ukoštac sa tim da li su njegova osećanja prema Penelope zaista samo prijateljska.”

Za sve što znamo o trećoj sezoni Bridgertona, nastavite čitati:

Novi vodeći lik

Poput prve i druge sezone, u kojima su glavne uloge bile Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) i Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), treća sezona u centar pažnje stavlja drugog brata Bridgertona: Colina Bridgertona (Luke Newton).

 

Njegova vodeća dama
Foto: Netflix

Kolinova druga polovina za treću sezonu? Dugogodišnja prijateljica Penelope Featherington (Nicola Coughlan). Treća sezona pratiće događaje iz romana Julije Quinn, Romancing Mister Bridgerton, koji prati Colina dok konačno shvata da je Penelope vrijedna udvaranja i zaljubljivanja.

Nicola je potvrdila da je to istina 15. maja, rekavši publici na Netflixovom ATAS panelu: „Kao i Lady Whistledown, već neko vrijeme čuvam tajnu i mogu vam potvrditi da je treća sezona ljubavna priča Kolina i Penelope. Čuvam tu tajnu od druge sedmice druge sezone. Ovo je prvi put da to govorim.”

Još Kanthony-ja

Ne, Simone Ashley neće pratiti Regé-Jean Pagea. Potvrdila je za E! News da će njen lik Kate Bridgerton (rođena Sharma) biti u trećoj sezoni.

“Da, sigurno će biti priče o Kanthonyju nakon vjenčanja”, rekla je u martu. “I super sam uzbuđena što će svijet vidjeti kako Nicola i Luke razbijaju, ali i što ću se samo igrati s pričom o Anthonyju i Kate sada kada su se zaljubili i nekako se sredili.”

Edwinina sudbina
treca sezona bridgertona
Foto: Netflix

Nakon što je ostavila Anthonyja Bridgertona pred oltarom i dala blagoslov svojoj sestri Kate da se uda za vikonta, mnogi su se pitali šta će biti sljedeće sa Edwinom Sharmom (Charithra Chandran). E! News je od Charithre tražio novosti o njenom liku, na što je ona odgovorila:

Pročitaj

“Pa, ono što mi uvijek kažemo je da se Bridgertonov svijet stalno širi. I mislim da je jedna od briljantnih stvari u seriji to što se fokus mijenja svake sezone. I da znate, Edwina postoji u Bridžerversu, i uvijek će biti na neki način povezana s Tonom, ali sam zaista uzbuđena što ću vidjeti priču o Colinu i Penelope.”

Možda je u pripremi spin-off orijentisan na Edwinu? Vrijeme i Lady Whistledown će pokazati.

Nova Francesca

Netflix je ponovo postavio lik Francesce Bridgerton nakon odlaska Ruby Stokes. Glumica Hannah Dodd zamijeniće Stokes, koja je napustila seriju kako bi glumila u Netflixovoj nadolazećoj seriji Lockwood & Co.

Zvanični Bridgertonov Tviter nalog potvrdio je tu vijest 12. maja, napisavši: “Jedina stvar koju Ton voli više od skandala je proslava. Poželite radosno dobrodošlicu najnovijem članu porodice Bridgerton.”

treca sezona bridgertona
Foto: Netflix
Mogući novi udvarač

U maju je Nicola Coughlan nagovijestila da će se novi udvarač pridružiti glumačkoj ekipi treće sezone. “Čula sam da novi čovjek ulazi u Ton, kako ga mi zovemo”, rekla je za E!News. “U londonsko društvo.”

Daniel Francis, Sam Philips i James Phoon pridružuju se ekipi treće sezone Bridgertona, koja se trenutno snima. Glumci će glumiti trojicu novih neženja, koji stupaju na scenu baš u trenutku kada Penelope Featherington prevaziđe svoju dugogodišnju zaljubljenost u Colina Bridgertona.

Izvor: eonline.com

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum