Trenutno čitaš
Šta slušamo ove sedmice? Ovo su nova muzička izdanja.

Šta slušamo ove sedmice? Ovo su nova muzička izdanja.

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Da obojimo ove ljetne dane dodatno, biće pravo uživanje uz novu muziku i sjajne preporuke novih singlova, koji će uskoro postati nezaobilazni na radijskim listama. Oni bolje kotirani će sigurno postati ili su već postali viralni na društvenim mrežama. Spremi se za novu dozu svježeg zvuka, koji predstavljamo u saradnji sa Mascom Records. 

Nicky Minage, Ice Spice – Barbie World (with Aqua)

Nicki Minaj i Ice Spice nam donose hit “Barbie World” koji se može čuti u završnici kredita za Barbie film. Numera sadrži uzorak melodije legendarnom hita “Barbie Girl”.

Oliver Tree – Bounce

U susret studijskom albumu “Alone in a Crowd”, Oliver Tree objavljuje singl “Bounce”, a spot je režirao upravo on. Njegovi spotovi imaju stotine milona pregleda.

Ezra – Soaring

Predstavljamo novu numeru slovenačke trep zvijezde pod umjetničkim imenom “Ezra”. Pjesma se nalazi na albumu “Good Sauce”, sa koga su nam već poznati hitovi.

Burna Boy ft. 21 Savage – Sittin’ on Top of the World

Nigerijski izvođač, tekstopisac i producent objavio je remix numere “Sittin’ on Top of the World” sa 21 Savage. Audio je objavljen uz simpatičnu animaciju.

Stadiumx, Sam Martin, Azahriah – Heaven

Pročitaj

Fuzija različitih izvođača (Stadiumx, Sam Martin i Azahriah) donosi nam hit “Heaven” koji pokreće vrelo ljeto. Sva tri izvođača će tokom ljeta imati turneju.

Hayley Kiyoko – SBSS

Eterična, mračna pop pjesma koju je napisala Hejli Kijoko sa Lens Šip i Violet Skajs, posvećena je prijatelju koji je preminuo nakon duge borbe s mentalnim zdravljem.

Nessa Barrett – Lie

Nesa se odlučila na veoma interesantan sadržaj koji će biti razumljiv prije svega njenim vjernim fanovima koji znaju za njenu bivšu ljubavnu vezu. Numerom “Lie” pokreće trend na TT.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum