Trenutno čitaš
Šta nam stiže na HBO i Cinemax u aprilu?

Šta nam stiže na HBO i Cinemax u aprilu?

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Proljetni mjesec je pred nama, a na HBO kanalima je mnogo zanimljivosti. Mnoštvo je novih epizoda, sezona i filmova, a mi smo za tebe odabrali najinteresantnije novitete u aprilu.  

HBO
Pemijera novih epizoda serije – Vučji odgoj II

Smještena na tajanstvenoj djevičanskoj planeti u ranom stadiju kolonizacije, serija se fokusira na dvoje androida koji imaju zadatak odgajati ljudsku djecu u novonastaloj koloniji ljudi koju prijete rastrgati vjerske razlike.

Premijera nove dokumentarne serije – Sporo sagorijevanje
Fot: imdb.com

Od Nixona i Watergatea do Clintonovog opoziva, voditelj Leon Neyfakh iskopava čudne podzaplete i zaboravljene likove uključene u pad predsjednika, vraćajući se u politički burna vremena koja nisu tako daleko od današnjih.

Premijera novih epizoda serije – Otkrivanje vještica III
HBO april
HBO

U trećoj i posljednjoj sezoni Matthew i Diana vraćaju se iz putovanja u 1590. i dočeka ih tragedija u Sept-Toursu. Moraju pronaći nestale stranice Knjige života, a i samu Knjigu, prije negoli bude prekasno. Neprijatelji neće imati milosti.

Premijera novih epizoda serije  – Kandže IV
Foto: TNT

Ultramračno i ludo duhovito promišljanje o opakosti žena u kojemu pratimo uspon pet različitih, no podmuklih manikirki koje rade u salonu za nokte u Floridi, u kojem se događa mnogo više od svilenih manikura i pedikura.

Putovanje kroz sjećanja
HBO april
Foto: cineplexx.hr/movie

Nick Bannister (Hugh Jackman), privatni detektiv uma, putuje primamljivim svijetom prošlosti kada mu život promijeni nova klijentica Mae. Jednostavan slučaj postaje opsesija nakon što ona nestane, a on se bori da sazna istinu o njoj.

Pročitaj

Još samo malo
Foto: zff.hr/movies

13-godišnji Ramin Mehdipour i njegova iranska porodica žive u izbjegličkom centru u Finskoj. Upravo kad Ramin počinje uživati u školskim praznicima, porodica prima strašnu vijest da im je odbijen zahtjev za azil…

Otac
HBO april
Foto: tportal.hr

Anthony ima 80 godina, živi prkosno sam i odbija njegovateljice koje dovodi njegova kćerka Anne. Ipak, pomoć postaje nužna za Anne; više ga ne može svakodnevno posjećivati, a Anthony gubi doticaj sa stvarnošću…

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum