Trenutno čitaš
Šta nam donosi Venera u Ribama?

Šta nam donosi Venera u Ribama?

Bingo - Osmomartovski projekat
Bingo - Osmomartovski projekat

Ako je ikada postojao trenutak za sreću u ljubavi, to bi bilo sada. Venera, planeta ljubavi i naklonosti, ulazi u svoj omiljeni znak svih vremena, Ribe, 5. aprila. Ovaj sanjivi duo učiniće da se osjećamo osjetljivije i kreativnije, a naši romantični životi će dobiti uglavnom pozitivan kosmički podsticaj.

Foto: Ultra magazin

Sada je vrijeme da prihvatite romantiku, ljubav, fantaziju, kreativnost i snove. Za to vrijeme, davanje drugima dolazi mnogo lakše i naša želja da se fokusiramo na smislene veze će biti moćna. Svijet postaje bolje mesto sa Venerom u Ribama. Ovaj tranzit se odnosi na ljubav, praštanje i razumijevanje. Pod ovim uticajem naučićemo da vidimo sve dugine boje i zapamtimo da budemo tolerantniji.

Svi imamo priliku da doživimo više magije i čuda u našim odnosima, finansijama i osjećaju vlastite vrijednosti i pripadnosti. Uz Veneru u Ribama sve može biti dodatno šarmantno i magično, ali moramo da se zapitamo: jesmo li zaista zaljubljeni u ovu osobu ili smo samo pod uticajem ove čarolije?

Iako Venera svake godine ulazi u Ribe, tranzit 2022. će biti super moćan zahvaljujući nekim skladnim vezama sa drugim planetama. Tokom svog boravka u Ribama, Venera će stvarati pozitivne veze sa mnogim planetama, uključujući Uran, Saturn, i što je najvažnije, Jupiter i Neptun. Od 22. aprila do 30. aprila, Venera će biti veoma blizu Jupitera i Neptuna u Ribama. Očekuje se da će ova trostruka kombinacija planeta donijeti neke od najboljih dana u godini za ljubav i romansu.

Ali budite malo oprezni. Takođe, moramo imati na umu da, pošto Ribama zajedno vlada Neptun, Venera u Ribama takođe može značiti stavljanje ružičastih naočala i propuštanje da procijenimo situaciju kakva ona zaista jeste. Ljubav može biti velika, ali moramo obratiti pažnju i na znakove upozorenja koji nam govore da osoba za koju smo zainteresovani nije potpuno u vezi. Iako volimo ljubav, uvijek ima mjesta da budemo osjetljivi i oprezni. Idite sa onim što vam srce govori ovog mjeseca, ali nemojte zanemariti svoj um.

I iako je Venera planeta ljubavi, ne radi se samo o romantici. Sve veze dobijaju sjaj tokom ovog tranzita, jer imamo priliku da napravimo korak bliže jedinstvu. Ribe su poznate po rušenju zidova i bilo koje udaljenosti koju smo možda osjetili s ljudima. Pozovite prijatelja kojeg niste vidjeli neko vrijeme da prošetate, popijete piće ili jednostavno nadoknadite vrijeme. Ovaj tranzit je savršen podsticaj da se vratite ljudima do kojih vam je najviše stalo.

Pročitaj

Zabilježite u svoje kalendare 30. april, kada će Venera biti tačno pored srećnog Jupitera pod pomračenjem Sunca i mladog mjeseca u Biku. Ovo pomračenje čini magični portal koji će izroditi nove stvari koje će se razviti u narednih šest mjeseci. Ovaj datum nije dobar samo za ljubav, njegove pozitivne vibracije će nam povećati obilje na mnogo različitih načina.

Sve u svemu, Venera u Ribama će nam pružiti predivno pozitivan mjesec – baš na vrijeme da nas pokrene u proljeće.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum