Trenutno čitaš
Šta nam donosi sezona Vodolije?

Šta nam donosi sezona Vodolije?

vodolija
Bingo - Osmomartovski projekat
Bingo - Osmomartovski projekat

Nakon mjesec dana provedenih u znaku ozbiljnog Jarca i nakon potpune haotične praznične sezone, svima nam je potrebna promjena tempa. Sunce se 20. januara preselilo u u intelektualni, vazdušni znak Vodolije. Narednih mjesec dana svi ćemo biti pod uticajem revolucionarne Vodolije. Da li ste spremni za promjene?

Foto: Ultra magazin

Sezona induvidualne, radoznale, slobodne i ekscentrične Vodolije, donosi vibracije velike inspiracije i promjene, koje trebamo napraviti upravo sada. Idealno je vrijeme za napuštanje starih obrazaca. Možda ćete otkriti, kako može biti ispunjavajuće raditi stvari za druge i na taj način, udariti čvršće temelje svojim prijateljstvima. Interakcija sa drugima tokom sezone Vodolije i radoznalo druženje sa svijetom, može biti veoma korisno iskustvo. Bićete orijentisani na zajednicu i kroz prijatelje i pripadanje velikoj društvenoj grupi, vrlo je moguće da ćete spoznati novog/novu sebe i osloboditi genija u sebi.

Znak Vodolije poznat je i buntovnik i inovator, tako da ova sezona gura kolektiv u progresivno stanje uma i podstiče nas da prihvatamo različitosti, koje svaku osobu čine jedinstvenom. Ovakav način razmišljanja može vam pomoći da donesete značajnije odluke. Ovim znakom vlada nepredvidivi Uran, koji je krenuo direktno pa budite spremni na iznenadne ili šokantne vijesti, ali i na ubrzane životne promjene. Sjetite se da promjene prihvatite hladne glave i da razumijete njihovu poruku. Imajte na umu da promjena, nije uvijek loša i da nas ponekad gura naprijed ka putu, koji je bolji od onog na kojem smo bili.

Foto: Ultra magazin

Dok je Sunce u Vodoliji osjetićete potrebu da sanjarite i zaronite dublje u maštu, pa razmislite šta zaista želite da zadržite u svom životu, a šta da otpustite. Možda se nekad ne usuđujete da zamislite novu budućnost, ali Vodolija nas ohrabruje da učinimo upravo to: da zamislimo nove puteve i da razmotrimo nove mogućnosti. Poslije vladavine ambicioznog Jarca, sezona Vodolije unosi kreativost u naše ciljeve. Znak Vodolije je poznati inovator, koji se često ne može zadovoljiti individualnim ciljevima nego se bavi kolektivom, univerzalnim rastom, izgradnjom prilika za mnoge, a ne za nekolicinu, pa je idealno vrijeme za bavljenje humanitarnim radom.

Ova sezona Vodolije, posebno obećava vraćanje nekih starih prijatelja ili obnavljanje nekih starih odnosa zbog retrogradnosti Merkura koja je počela 14. januara i nastavlja se do 3. februara. Doživjećemo pokretanje mnogih uspomena iz prošlosti. Retro Merkur u doba Vodolije je period kada se budimo, otvaramo, pronalazimo i podsjećamo se na to ko smo i šta smo bili, što nam otvara prozor u svijet naših emocija. Sezona Vodolije proći će i kroz retrogradnu Veneru, koja se kreće unazad od  19. decembra, pa do 29. januara, podstičući na razmišljanje o svim oblastima života koje nadgleda Venera: odnosima, lepoti, ljubavi, novcu i vrijednostima.

Foto: Ultra magazin

Jedan specifičan datum, koji treba da obilježite u svom kalendaru je 15. februar, kada se Venera i Mars poravnavaju u Jarcu. Možete očekivati ​​dobra iznenađenja u svim vrstama veza tokom ovog vremena. Držite oči i srce širom otvorene. Dakle, iako je 1. januar možda početak Nove godine formalno, ako idete po zvijezdama, stvari tek sada počinju da se postavljaju na svoje mjesto.

Pročitaj

Postoji razlog zašto ćemo s osjećati spremnim da odbacomo stare obrasce i i pokrenemo ozbiljan, naporan rad na našim namjerama, jer Sezona Vodolije donosi nam mlad mjesec 1. februara, priklanjajući se Saturnu. Ali budući da će se mjesec takođe izjednačiti sa Uranom, mogli biste donijeti vrlo lako odluku da se oslobodite bilo koje situacije ili odnosa, koji vam se čini kao da vas sputavaju.

Ultra magazin

Još jedan datum, na koji treba obratiti pažnju ove sezone je 16. februar, kada će na nebu zasijati pun mjesec u isto vrijeme, kada se Venera i Mars poravnavaju u Jarcu pa moguće da ćete biti inspirisani da budete povezani sami sa sobom i da shvatite, koliko je važno prisustvo drugih ljudi i razmjena misli i informacija.

Sezona Vodolije zvuči obećavajuće! U zraku će se osjećati vibracije slobode i individualnosti, jer je Vodolija po prirodi veliki individualac i slobodnjak. Pravo je vrijeme da pronađemo ono što nas čini drugačijima i pronađemo sklad, između onoga ko smo mi i onoga što nam drugi ljude donose u život.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum