Trenutno čitaš
Adele u suzama odgodila nastupe u zadnji čas!

Adele u suzama odgodila nastupe u zadnji čas!

Banja Luka Fest - Bijelo dugme
Banja Luka Fest - Bijelo dugme

Slavna 33-godišnja pjevačica Adele je u četvrtak (20. januara) odgodila dugo planirane nastupe. Slomljena i uplakana pjevačica u zadnji čas je na društvenim mrežama obavijestila svoje fanove o odgađanju njene dugo najavljivane turneje.

 “Weekends with Adele” trebalo je da počnu u hotelu Caesars Palace u Las Vegasu gdje je pjevačica trebala izvoditi nastupe svakog vikenda do aprila, ali nažalost nije spremna. “Tako mi je žao, ali moj nastup nije spreman”, rekla je Adele u videu vidno potresena.

„Pokušali smo apsolutno sve što smo mogli da stignemo na vrijeme i da to bude dovoljno dobro za vas, ali smo apsolutno uništeni kašnjenjem isporuke i Covidom. Pola moje ekipe i tima je zaraženo Covid-om, i bilo je nemoguće sve završiti “, dodaje pjevačica u svom Instagram videu.

„Shrvana sam – žao mi je što je tako u posljednjem trenutku, budni smo više od 30 sati pokušavajući shvatiti kako nam je ponestalo vremena“, navodi pjevačica.

Pročitaj
netflix

U par sekundi pjevačica je nekoliko puta ponovila da joj je žao izvinjavajući se ljudima koji su radi njenih nastupa putovali do Las Vegasa. „Tako sam uznemirena i zaista mi je neugodno i tako mi je žao zbog svih koji su putovali da bi došli na moj nastup. Zaista mi je žao“, dodaje Adel kroz plač.

Čini se da će svi termini za njen boravak u hotelu Ceasars Palace i svi nastupi biti odgođeni, ali pjevačica obećava da će svakako biti realizovani: „Pomjerićemo sve datume, trenutno radimo na tome. Suočili smo se sa toliko toga i jednostavno nismo stigli. Zaista mi je žao.”

Izvor: justjared.com

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum