Trenutno čitaš
Šta nam donosi sezona Ovna?

Šta nam donosi sezona Ovna?

Bingo Group
Bingo Group

Vrijeme je toplije, a u vazduhu je posebna energija jer počela je Nova astrološka godina. Takođe je počela i vladavina Ovna koji izaziva vatru u svima nama. Početak sezone Ovna 20. marta je istog dana kad je Proljećna ravnodnevnica i označava stvarni početak Nove godine.

Ultra magazin

Usijano carstvo Ovna donosi svijetli i motivisani početak za sve znakove zodijaka, pa ćemo do 19. aprila svi dijelovati vatrenom energijom. Sezona Ovna uvijek počinje sa praskom, jer kad Sunce uđe na teritoriju ovog kardinalnog vatrenog znaka novi počeci su svuda oko nas.

Odlično je vrijeme da postavimo jasne namjere, započnemo projekte i preuzmemo inicijativu za vlastiti život jer je energija Ovna povezana sa novim početkom i prihvatanjem nezavisnosti. Nakon duboke introspekcije Riba, Ovnova energičnost će se osjećati kao astrološki nalet endorfina. Budući da je Ovan prvi znak zodijaka koji izaziva naše želje, važno je da se krećemo ka viziji koju želimo da stvorimo.

Bez obzira koji je naš horoskopski znak Proljećna ravnodnevnica donosi svima promjenu i obilje. Ako smo fokusirani na finansije, ili brigu o sebi, ili prevazilaženje prepreka u ljubavnom životu, tranzicije su neizbiježne. Vrijeme je da idemo za onim što želimo.

Ultra magazin

Sunce je egzaltirano u Ovnu, što znači da je planeta ovdje u svom najmoćnijem stanju, osjeća se kao kod kuće. Ako je sezona Riba bila samo sanjarenje, sezona Ovna je činjenje. Ovan je veoma orijentisan na ciljeve i fokusiran, tako da će biti dobro vreme da krenete za nečim što želite, bilo da je to novi radni projekat, preseljenje na novo mesto ili čak osvajanje nečijeg srca! Takođe je vrijeme da budete još odvažniji nego inače. Šta god da je vaš cilj – da dobijete novi posao, da pronađete ljubav, da pokrenete podcast ili čak da uđete u novu wellness rutinu – ovo vrijeme u astrološkom kalendaru je najbolje za taj prvi korak.

Nova astrološka godina donosi i potpuno osvajanje lične slobode i oslobođenje od prošlosti. Postajemo svjesni koliko energije smo trošili na druge i idealno bi bilo da je usmjerimo na lične potrebe. Pred nama je novi pristup životu i svemu onome što nam je važno.

Svi smo mi umjetnici i borci svog života, a Nova astrološka godina je povik unutrašnjeg Ja da se izgovori, da se saopšti, da sve bude jasno i glasno i prepoznatljivo. Trebalo bi da budemo spremni i na sve ono što ne očekujemo.

Okružimo se ljudima koji podržavaju naše snove i stavimo fokus na svoje ciljeve, a to će biti garancija da smo spremni da osvojimo svijet. Znak Ovna se tumači i kao takmičarski znak što nije nimalo loše. Malo sebičnosti može nam pomoći da krenemo u ostvarivanje svojih snova. Dakle, na prvo mjesto da stavimo svoje potrebe, želje i ciljeve jer za nas radi harizmatična energija Ovna.

Ultra magazin

Na dan kada sunce uđe u Ovna, Merkur će se savršeno uskladiti sa Jupiterom, planetom sreće i obilja, donoseći nam pozitivnost i sreću. Ova konjunkcija Planete uma sa najsretnijom planetom može nas uskladiti s našom intuicijom i proširiti naše umove. U Ribama, Merkur nema granice i zaista može da upotrebi svoju magiju.

Pročitaj
rak

Ali sačekajte, postoji još jedan savršen datum ovog mjeseca da poradite na tome da svoje snove pretvorite u stvarnost. 12. aprila doživjećemo jedan od najvažnijih planetarnih aspekata 2022. godine: konjunkciju između Jupitera i Neptuna u Ribama koja se dogodi jednom u životu. Da, to je velika stvar. Ovo specifično spajanje energija nije se dogodilo od 1856. i neće se ponoviti u našem životu. Ovo je prilika da iskoristimo Ovnovu ne-izvinjavajuću i hrabru vatru da zasadimo sjeme velikog sna koji želimo manifestirati. Ovaj dan će biti čaroban, ovo je najnevjerovatnije vrijeme za manifestaciju, pa se pobrinite da odredite svoje namjere i da budete jasni šta želite da dodate svom životu.

Bitan datum u sezoni Ovna je i 27. mart kada će sve stvari u našim životima biti još začinjenije, jer Merkur ulazi na teritoriju ovog vatrenog znaka. Ovo ističe našu hrabriju stranu kada je komunikacija u pitanju i inspiriše nas da budemo još uporniji.

Energija horoskopskog znaka Ovna dostiže vrhunac 31. marta i 1. aprila pod zracima motivacionog mladog Mjeseca u Ovnu. Idealno vrijeme za pronalaženje dugo očekivanih rješenja za naše najtvrdokornije probleme.

Sve u svemu proljećna groznica je počela, a sezona Ovna i Nova astrološka godina svakom od nas daje priliku da postanemo zvijezda u svom životu. Samopouzdanje će biti na visokom nivou tokom mjeseci koji slijede i validacija drugih nam neće biti potrebna, jer ćemo je dati sami sebi. Iskoristite jak duh Ovna i prepustite se sopstvenom sjaju!

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum