Trenutno čitaš
Šta nam donosi mlad mjesec u Vodoliji?

Šta nam donosi mlad mjesec u Vodoliji?

Otkačena, čudna i jedinstvena energija sezone Vodolije dolazi do vrhunca tokom mladog mjeseca 01. februara 2022. godine. Ova moćna lunacija je odlično vrijeme za postavljanje namjera.

Ultra magazin

Mladi mjeseci označavaju početnu fazu mjesečnog ciklusa, tako da su astrološki usklađeni s energijom novih početaka i novih poduhvata. Ako postavljate namjere, započinjete projekat ili pokušavate da manifestujete više energije u svom životu, mladi mjesec se smatra najpovoljnijom mjesečevom fazom za to. Budući da se ovaj mladi mjesec odvija u naprednom znaku Vodolije, duhovno značenje mladog mjeseca u februaru 2022. je u tome da otpustimo sve strahove i jurišamo naprijed u osnaženiju budućnost. Ovaj mladi mjesec nam donosi priliku da izađemo iz okvira i prigrlimo nepoznato.

Nadolazeći mlad mjesec, koji nas takođe lansira u novi mjesec, ima sunce i mjesec u poravnanju u fiksnoj teritoriji vazdušnog znaka Vodolije. Energija Vodolije je inovativna, napredna i voli da maršira u ritmu sopstvenog bubnja – tako da se možemo naći u situaciji da se bunimo protiv naših ličnih normi i da smo spremniji da uzdrmamo status quo pod ovom lunacijom. Vodolija je takođe znak koji vlada zajednicom, tako da je ovaj mladi mjesec odlično vrijeme za postavljanje namjera vezanih za naš kolektivni rast, početak volontiranja za dobar cilj ili pokretanje zajedničkog grupnog projekta. Razmišljajte šire i zapamtite da nas zajednički rad može dovesti do mjesta gdje želimo biti dvostruko brže.

Foto: Instagram/dreamingincollages

Februarski mlad mjesec formiraće aspekt konjunkcije sa uvijek odgovornom planetom Saturnom, što nam daje strogu odlučnost kada je u pitanju potraga za našim ciljevima. Ako smo voljni posvetiti stvarno vrijeme i trud, možemo oživjeti naše najinovativnije vizije pod ovim mladim mjesecom. Saturnovo mudro i ozbiljno prisustvo podsjeća nas da moramo naporno raditi i imati strpljenja kako bismo ostvarili magiju – ali vizionarska energija Vodolije će nas držati inspirisanim i punim energije cijelim putem.

Osim toga, ovaj mladi mjesec je usklađen sa datumom lunarne nove godine, koja počinje 1. februara i najavljuje godinu vodenog tigra u kineskom zodijaku. “U 2022. godini, energija Tigra će se odnositi na velike promjene, više zabave i dobrodošlicu novim avanturama”, kaže astrologinja Narayana Montúfar. “U zapadnoj astrologiji, duhovno značenje ovog mladog mjeseca je vrlo slično – idealno je za odvajanje od starog i pozivanje u novo, dok gradimo temelje koji su više usklađeni s onim što postajemo.”

Instagram: emoji_of_a_wave

Sjajno je vrijeme da ispitamo nedostatke u našim ličnim dogmama i budemo spremni da uzdrmamo svoje navike. Ovaj mladi mjesec je nevjerovatna prilika da razbijemo negativne obrasce i počnemo iznova. Energija Vodolije nas tjera da želimo da izgradimo bolji svijet – ali da bismo promijenili budućnost, moramo biti spremni da se izvučemo iz naše zone komfora i prvo promijenimo sadašnjost. To je sjajno vrijeme da zapišete sve što smatrate da vas sprečava da budete autentični, kako biste mogli očistiti svoj put ka rastu.

Pročitaj

Iako je energija ovog lunarnog trenutka vrlo usmjerena naprijed, možda ćemo ipak morati raditi na nekim stvarima za koje smo mislili da su iza nas. Merkur je i dalje retrogradan tokom ovog mladog mjeseca, što nagovještava da bi se naši umovi i dalje mogli fokusirati na prošlost. Međutim, to nam takođe daje preokret, tako da bi druga šansa da nešto ispravimo mogla iznenada stići pod ovom moćnom lunacijom.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum