Trenutno čitaš
Šta nam donosi mlad mjesec u Lavu 28. jula?

Šta nam donosi mlad mjesec u Lavu 28. jula?

Hotel Bijele vode
Hotel Bijele vode

Mlad mjesec 28. jula je u Lavu, znaku poznatom po tome što voli svjetla reflektora, pa hoćete li biti hrabri i pustiti svoje unutrašnje svjetlo da još jače sija? Ovaj mlad mjesec nas pita jesmo li spremni da zablistamo. Dakle, hoćete li obratiti pažnju na njega i odgovoriti na poziv ovog mladom mjeseca u Lavu? Hoćemo li biti hrabri kao Lav ili ćemo i dalje sakrivati svoje svjetlo? Ovaj mlad mjesec nas poziva da zagrlimo svoje unutrašnje dete, da se prisetimo ko smo i šta želimo da budemo. Dok se Sunce i mjesec spajaju, oni to čine sa skladnim trigonom s veličanstvenim Jupiterom i iscjeljujućim asteroidom Hironom, oba su u znaku ratnika, Ovna. Dakle glavna poruka je jasna – kada idete iz srca, nikada nećete zalutati.

mlad mjesec u Lavu
Foto: ultra magazin

Dakle, slijedite vlastiti trag. Donosite vlastite odluke. Podijelite svoju kreativnost. Budite autentični i obasjajte svoju unutrašnju svjetlost. Zapamtite, ovo je posebno važno jer se mlad mjesec u Lavu takođe poklapa sa retrogradnim Jupiterom 2022. – što će sa sobom donijeti i svoje izazove. Radi se o tome da imamo hrabrosti u svojim uvjerenjima – i da vjerujemo u sebe, čak i ako to znači da moramo utišati sve negativne unutrašnje ili vanjske kritičare, sadašnje ili iz naše prošlosti, koji bi htjeli da vjerujemo u najgore od sebe – ili jedni od drugih.

Ovaj mlad Mjesec nas podsjeća da kada je sve ostalo oko vas nepredvidivo, napeto, vi vladate u svom vlastitom carstvu. Jedini autoritet kome ćete na kraju morati da odgovarate jeste vi sami. Kada se suočite s izazovima, ponašajte se na način na koji ćete biti ponosni. I zapamtite da negativni događaji ne poništavaju dobre. Vaš je posao jednostavno zapamtiti dobro i priznati da je tu.

Mlad Mjesec u Lavu 28. jula 2022. poklapa se sa Merkurovim kvadratom sa Uranom. Dakle, mlad Mjesec u julu 2022. znači neočekivana vijest i iznenadna promjena. Bićrmo možda nervozni, nestalni, nepredvidivi i impulsivni. Ali ako ostanete otvorenog uma i fleksibilni, možete iskoristiti prilike za rast i prosperitet zbog mladog mjeseca u trigonu sa Jupiterom.

mlad mjesec u Lavu
Foto: ultra magazin

Dakle, mlad Mjesec u Lavu je odličan za novi početak, okretanje novog lista ili početak novog projekta. Takođe možete preispitivati ​​stare navike, ponašanja i uvjerenja, dok tražite nove i inovativne načine za napredak. Mlad mjesec u trigonu sa Jupiterom donosi dobro raspoloženje, entuzijazam, samopouzdanje i sreću. Mogućnosti za lični, duhovni i materijalni rast mogu doći kroz studiranje, putovanja, posao i druženje.

Merkur u kvadratu sa Uranom s druge strane neće dozvoliti da se previse opustite donosi uzbuđenje i nagle promjene, koje mogu uzrokovati napetost, anksioznost i impulsivnost. Neočekivani događaji ili uznemirujuće vijesti, mogu vas natjerati da promijenite planove. Povećana potreba za uzbuđenjem ili zabavom, čini vas lako ometenim i manje odgovornim ili pouzdanim.

Pogrešna komunikacija i nerazumijevanje, mogu dovesti do nesuglasica. Ishitreno razmišljanje i konfuzija povećavaju rizik od pogrešnih stvari, govorenja pogrešne stvari i vrijeđanja drugih. Zato razmislite dvaput prije nego što date hrabre izjave i još jednom provjerite planove putovanja, ukoliko putujete. Izbjegavajte donošenje spontanih odluka ili pristajanje na neke stvari pod pritiskom.

mlad mjesec u Lavu
Foto: ultra magazin

Ostati fleksibilan i otvorenog uma je ključ za suočavanje s ovim nestalnim uticajem mladog mjeseca. S pozitivne strane, imate povećanu sposobnost sagledavanja stvari iz drugačije perspektive, što može dovesti do originalnih ideja i kreativnih otkrića. Mogući su i slučajni susreti i uzbudljiva nova prijateljstva. Dakle, ako ste otvoreni i prilagodljivi, možete iskoristiti prednosti uslova koji se brzo mijenjaju. Čak iu veoma izazovnim vremenima, postoje prilike za rast, prosperitet i sreću.

Pročitaj

Ovaj mlad mjesec nam daje više harizme Lava, topline, vitalnosti, nagrada i emocionalnog priznanja. Sve se ovo svodi na to da odvojimo vrijeme za razmišljanje o unutrašnjim nasuprot vanjskim nagradama i motivaciji. Umjesto da posegnete za svojim telefonom da pokušate napraviti još jedan viralni video za neke lajkove, razgovarajte s prijateljem da dobijete emocionalni uvid umjesto da pretražujete svoju analitiku u potrazi za “uvidima”.

Mlad Mjesec u Lavu je odlično vrijeme za formulisanje ciljeva u vezi sa “svim stvarima u Lavu”. Na primjer, mogli bismo se koncentrisati na nove načine da poboljšamo svoj romantični život, kreativne poduhvate i hobije i odnos s djecom, kao i da izgradimo svoje samopouzdanje i zdrav odnos sa sobom.

Neke od Lavovih lekcija uključuju ponos na sebe kao jedinstvene osobe, preuzimanje odgovornosti za svoje živote i davanje sebe velikodušno drugima. Svi mi imamo Lava negdje u našim natalnim kartama. Sa ovom snažnom Lavovom energijom možemo napraviti značajne promjene u našim životima koje će nam koristiti i nakon ovog mjesečevog ciklusa. Vrijeme je da napravimo neke planove i postavimo teren za ubiranje plodova naših novih početaka, koliko god mali ili veliki, otprilike dvije sedmice nakon punog mjeseca.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum