Trenutno čitaš
Šta nam donosi Mars u Ribama?

Šta nam donosi Mars u Ribama?

Bingo Plus Banja Luka - Rođendanska nagradna igra
Bingo Plus Banja Luka - Rođendanska nagradna igra

Planeta akcije i strasti, Mars, svoj put kroz tvrdoglavu i logičku Vodoliju je završila i ušla u sanjivi i duhovni znak Riba gdje će boraviti do 24. maja. Ovo je velika promjena u energiji, a manje smo skloni da budemo racionalni, jer nas preuzima vodena energija Riba.

Foto: Ultra magazin

Mars obično voli da se druži sa vatrenim i vazdušnim znakovima, tako da mu energija vodene Ribe na neki način „ubija“ vibraciju, pa bi trebalo da budemo spremni na turbulencije. U astrologiji Mars važi za planetu koja pokreće nagone, ali dok je ovaj astrološki ratnik u znaku Riba osjećaćemo manju motivaciju da idemo prema svojim ciljevima i istinama.

Bilo bi dobro da kao svakodnevni ritual uvedemo odmor jer nedostajaće nam energije, pa trening ili neku fizičku aktivnost mijenjaćemo za drijemanje, odnosno imaćemo osjećaj kao da je naša produktivnost pala.

Mars u Ribama često nam daje i osjećaj kretanja kroz maglu, ne znajući gdje ćemo završiti. Međutim, položaj Marsa u znaku Riba daje nam mogućnost da sagledamo širu sliku i da sačekamo da dođe pravo vrijeme za pojedine situacije, a ne da uskačemo u svaku prividnu priliku koja se pojavi.

Osjećati se ponekad lijeno nije nužno loša stvar, jer preopterećenost i izgaranje nije dobro tako da naredni period bi bilo idealno da iskoristimo tako što ćemo se posvetiti sebi i uživati u sitnicama kao što su kupke, masaže, odmor, lagana šetnja i slično.

Foto: pixabay

Mars u Ribama takođe ima tendenciju da pokaže naše saosećajne strane i empatiju prema drugima. Sva pažnja će biti usmjerena na način kako se ponašamo i odmjeravanje ličnih postupaka da bismo izbjegli povrijediti osjećaje drugih ljudi. Mars u Ribama nas tjera da dajemo prioritet željama drugih ljudi nad našim vlastitim potrebama.

Iako Mars ne voli biti u Ribama, ova energija je zapravo prilično dobra za našu kreativnu i duhovnu stranu, kao i za ispoljavanje naših želja. Možemo koristiti energiju da sanjamo i vizualiziramo ono što želimo postići, ali poduzimanje akcije može biti otežano učiniti u toku ovog aspekta. Umjesto da krenemo u akciju, idealno bi bilo da se samo opustimo, zapišemo svoje snove u dnevnik i pripremimo se za vruće ljeto koje dolazi.

Pročitaj

Mars će putovati veoma blizu Neptuna i Jupitera, dva planetarna vladara Riba. Ova kombinacija je pripremljena za stvaranje vizije, pa ako možemo izbjeći da se izgubimo u fantaziji, ovu postavku na nebu bi bilo dobro iskoristiti da svoju viziju pretvorimo u stvarnost.

Datum na koji trebamo obratiti pažnju je 18. maj kada se Mars susreće sa nepredvidivim Neptunom u Ribama. Možda nećemo imati potpunu sliku sopstvenih ciljeva i preispitivaćemo svoje postupke, ali astrolozi savjetuju da upravo tog dana budemo nježni prema sebi i slijedimo gdje nas naš kreativni duh želi odvesti, a to je pravi put.

Iako tranzit počinje sporo i usporeno, završiće na visokoj vibraciji i bićemo spremni da krenemo naprijed i za ispirišuću pozitivnu promjenu u emocionalnom životu.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum