Trenutno čitaš
Šta gledati za vikend zna Pickbox NOW

Šta gledati za vikend zna Pickbox NOW

Banja Luka Fest - Bijelo dugme
Banja Luka Fest - Bijelo dugme

Ako planiraš dio vikenda odvojiti za odmor uz serije i filmove, predlažemo ti nekoliko dobrih naslova iz Pickbox NOW kolekcije.

Nestali

Za petak veče ti predlažemo krimi/triler “Nestali”. Sonia Ledesma pridružuje se policijskom odjelu čija su specijalnost ljudi koji su nestali bez traga, kao da ih je progutala zemlja. Sonia i sama ima iskustvo s gubitkom te će u svojim kolegama pronaći novu porodicu, a usko će sarađivati i s Carmen koja je nekada radila u odjelu i koja je i sama izgubila sina.

Ljubav i hrana – britanska serija

Za subotu predlažemo seriju “Ljubav i hrana”. Sam je kuharica i u braku je s Leom, za kojega sumnja da je vara. Potraži savjet od Leove bivše žene, Gine, ne znajući da je Leo vara upravo s njom. Afera izbije u javnost i Sam odluči zatražiti razvod, ali Leo je odlučio uvjeriti je da želi ostati s njom. Međutim, Leo uskoro završi u bolnici zbog srčanog udara, a porodica se okupi uz njega.

Pročitaj

Vjeruj mi

Lista ne bi bila kompletna bez komedije. Za nedjelju preporučujemo film “Vjeruj mi”. Howard je nekad bio dječja zvijezda, a sad je agent koji zastupa dječje glumce, iako mu sve više posla preuzima njegov suparnik Aldo. No Howard sasvim slučajno naiđe na mladu Lydiju koja nema agenta i kojoj se smiješi glavna uloga u filmu koji bi mogao biti veliki hit. Howard očajnički pokušava sklopiti posao života i od mlade glumice napraviti veliku zvijezdu.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum