Trenutno čitaš
Šta gledamo u martu na Pickbox NOW?

Šta gledamo u martu na Pickbox NOW?

Pickbox

Proljeće je iza ugla, a Pickbox NOW pripremio je više od deset novih serija i filmova uz koje ćemo dočekati toplije dane u društvu omiljenih likova i glumaca. U martu Pickbox NOW donosi širok spektar uzbudljivih naslova koji će zadovoljiti raznolike ukuse gledaoca. Od intrigantnih kriminalističkih trilera do dubokih dramskih priča – sve je dostupno na jednom mjestu.

Sjeverna obala (North Shore), dostupno odmah

John Bradley, poznat po ulozi u hit-seriji „Igra prestola“, preuzima ulogu Maxa Drummonda u ovoj zanimljivoj seriji koja istražuje zavjere, političke skandale i složena ubistva. Napeta drama prikazuje sukob kultura dok britanski i australijski detektivi sarađuju na rješavanju misterioznog slučaja.

Pickbox NOW

Ubistvo na kruzeru (Good Ship Murder), dostupno odmah

„Misteriozni serijal Ubistvo na kruzeru u suštini je Midsomer Murders smješten na brodu za krstarenje Sredozemljem.“ – RadioTimes.

Shayne Ward i Catherine Tyldesley vode glumačku postavu kao nevjerojatan duo koji se udružuje kako bi riješio niz ubistava. U osam dramskih epizoda pridružuje im se niz drugih prepoznatljivih lica. Priča prati bivšeg detektiva Jacka Graylinga koji slijedi svoj san da postane kabaretski pjevač na luksuznom brodu za krstarenje. Međutim, njegov put prekida niz ubistava na brodu, a Jack se udružuje s prvom poručnicom broda Kate Woods kako bi otkrio istinu.

Pickbox NOW

Kako sam postao hokejaška legenda (Börje – The Journey of a Legend), dostupno odmah

Šestodijelna drama prati nevjerojatnu priču o kultnom Salmingu koji je izvučen iz mračnog zaborava švedskog hokeja na ledu kako bi se pridružio Toronto Maple Leafsima 1970-ih, objavio je Deadline. Od maloga grada u Švedskoj do sportske ikone – inspirativna priča ispričana u ovoj skandinavskoj seriji osvjetljava uspone i padove hokejaške legende Börjea Salminga te njegov put do međunarodne slave i strastvene ljubavi.

Pickbox NOW

Loše banke (Bad Banks), od 18. 3.

„Uzbudljiva priča o financijskom kolapsu u koju vrijedi uložiti vrijeme.“ – The Guardian.

Napeti triler vodi gledaoce duboko u svijet nemilosrdnih finansija, pružajući psihološki portret industrijskih vođa i glavne junakinje. U središtu radnje ambiciozna je Jana koja se probija kroz poslovno okruženje obilježeno egoizmom, pritiskom u vezi s uspjehom i muškom dominacijom. Dok radnja s jedne strane prati poslovni svijet kojem Jana pripada, u pozadini se takođe odvija zanimljiva priča o suočavanju s teškim odlukama u karijeri.

Pickbox NOW

Dvije majke (Melk), 22. 3.

Emotivna, zabavna serija, puna uspona i padova – još jedan skriveni biser produkcijske kuće Viaplay. Briljantna skandinavska humoristična drama prati neobičnu situaciju dvije naizgled različite majke čije bebe slučajno zamijene u rodilištu. Dok se suočavaju s ovim izazovom, moraju prevladati početne razlike kako bi pronašle zajednički jezik. Tokom ovog nevjerojatnog događaja razvija se duboka i emocionalno intimna veza koja često nadmašuje mnoge romantične priče.

Naš ranč (Ride), 25. 3.

Pročitaj
Alicia Keys

U suvremenoj interpretaciji porodične drame pratimo blisko povezanu obitelj McMurray koja se suočava s izazovima održavanja svog ranča u Coloradu nakon teškoga gubitka. S međuljudskim napetostima, raznovrsnim likovima i romantičnim iskrama, svaka epizoda donosi nove uzbudljive događaje za ovu nekonvencionalnu obitelj i njihov ranč. Serija nudi emocionalnu pustolovinu i bijeg od gradske svakodnevice.

Pickbox NOW

Tajni agent (The Secret Agent), 25. 3.

Britanska miniserija donosi uzbudljivu adaptaciju klasika Josepha Conrada, istražujući teme terorizma, špijunaže i izdaje. Smještena u London 1886, s hvaljenom glumačkom postavom i nagrađivanim producentima, radnja prati vlasnika skromne trgovine u Sohou koji istodobno služi kao špijun za rusko veleposlanstvo. Njegova porodica postaje uvučena u mračnu terorističku zavjeru, pružajući jedinstven pogled na tajanstveni svijet špijunaže.

Pickbox NOW

Ronja, razbojnička kći (Ronja, the Robber’s Daughter), 29. 3.

Nova skandinavska serija, autorke “Pipi Duge Čarape”, prati pustolovine djevojčice rođene u skupini razbojnika u srednjovjekovnoj skandinavskoj tvrđavi. U njenoj priči istražujemo čarobnu i katkad opasnu šumu, gdje se susreće s neobičnim stvorenjima i otkriva tajne svijeta oko sebe. Ova serija, priča je o hrabrosti, prijateljstvu i otkrivanju vlastitog puta.

Pickbox NOW

Pickbox NOW donosi mjesec prepun uzbudljivih serija, a zadovoljni će biti i ljubitelji filmova. Naslovi koji dolaze u martu su: Tragovi ubice (Swept Under), Zarobljenica (Kept Woman), Cijena slobode (Early Release), Dobra sestra (The Good Sister), Točno vrijeme za smrt (Time of Death), Sklonost ubijanju (Willed To Kill), Klopka surogata (The Surrogacy Trap), Kuće od stakla (Glass Houses), Sve žene moga muža (Rule of 3) i Kazna za dobro djelo (No Good Deed).

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum