Trenutno čitaš
Šta ćemo gledati na Netflixu u avgustu?

Šta ćemo gledati na Netflixu u avgustu?

Netflix nam i u avgustu sprema nekoliko zanimljivih serija i filmova. Evo šta smo izdvojili…

Heart Of Stone

Gal Gadot igra tajnu agenticu Rachel Stone u nadolazećem blockbusteru u režiji Toma Harpera (Peaky Blinders, Wild Rose). Ali ona nije prosječan operativac – Stone je član neuhvatljive i misteriozne grupe elitnih špijuna poznatih kao Charter. Opisani kao “najbolje obučeni agenti – bez političkih sklonosti, bez nacionalne pripadnosti – koji zajedno rade na očuvanju mira u turbulentnom svijetu. Da bi postigli svoje uzvišene ciljeve, ti agenti se oslanjaju na jedinstvenu imovinu koja se zove Heart. „Ako posjedujete Srce, posjedujete svijet“, objašnjava Parker (Jamie Dornan). To zvuči kao plan za Keyu Dhawan (Alia Bhatt), čija potraga za pronalaženjem i kontrolom Srca prijeti globalnoj stabilnosti. Može li je Stone zaustaviti prije nego što bude prekasno? Heart of Stone će se emitovati na Netflixu 11. avgusta.

Ladies First: A Story of Women in Hip-Hop

Ova dokumentarna serija će istražiti „ulogu koju su žene hip hopa igrale tokom 50 godina revolucionarnog žanra“, navodi Netflix. Svaka od četiri epizode će se fokusirati na različite umjetnice u ovom prostoru – Queen Latifah, MC Lyte, Latto i Tierra Whack. Dokumentarna serija na Netflix stiže 9. avgusta.

The Lincoln Lawyer, part 2

Najtraženiji branilac LA-a, Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo), spreman za još jednu divlju vožnju u 2. dijelu serije The Lincoln Lawyer. Nakon brutalnog napada na kraju 1. dijela, trejler drugog dijela otvara se s Mickeyjem koji se budi u bolnici. S obzirom da se približava Lizino (Lana Parrilla) veliko suđenje, on si ne može priuštiti više neuspjeha. Tenzija se rasplamsava u sudnici u drugoj polovini ove sezone.

Pročitaj
SKIMS SWIM

Painkiller

“Loši momci ne znaju da su loši.” Za izvršnog producenta Erica Newmana, to je misao koja pokreće njegovu novu seriju Painkiller reditelja Petea Berga, o porijeklu i posljedicama epidemije opijata koja će premijerno biti prikazana na Netflixu 10. avgusta.  Newman je proveo godine uranjajući u umove narkobosova poput Pabla Escobara, Miguela Angela Félixa Gallarda i Griselde Blanco. U tom smislu, skretanje njegove pažnje na krizu lijekova koja pustoši stotine hiljada američkih života činilo se kao prirodna tranzicija. Ipak, Newman je bio zapanjen onim što je otkrio.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum