Trenutno čitaš
Stilski savjeti: Kako ovog ljeta nositi sportske sandale sa platformom?

Stilski savjeti: Kako ovog ljeta nositi sportske sandale sa platformom?

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Sportske sandale sa statičkim đonom i platformom ovog ljeta postaju prepoznatljiv modni komad. Njihov čvrst i izdržljiv đon garantuje udobnost, ali nam udobnost omogućuje da formalne potpetice ostavimo po strani.

Ove anatomski oblikovane slip-on cipele osvajaju modne kombinacije, od drapiranih haljina do traperica širokih nogavica. Njihov otvoreni dizajn savršeno se uklapa u ljetne stilove, obećavajući uspješan i moderan izgled.

Kombinacije sa sandalama na platformu

Sandale na platformi i prozirna haljina sa volanima. Što da ne?!

Moderne sandale na platformu donose radikalnu promjenu u svakodnevnom stilu, pružajući udobnost i mladalačku esenciju. Nošenje ovakvog nekonvencionalnog stila, kao što su prozirne haljine sa volanima, dodaje dozu elegancije i hrabrosti svakom izgledu. Inspiraciju možeš pronaći u kolekcijama Adeam, gdje prozirni materijali i korzeti s naborima savršeno nadopunjuju sandale na platformu. Nošenje nekonvencionalnog stila, na stilizovan način, ne traži odbacivanje elegancije, već predlaže hrabar izgled kojim ćeš se istaći u masi.

sandale sa platformom
Foto: Adeam Spring-Summer 2024Isidore Montag / Gorunway

Ravne sandale sa drapiranim boho haljinama

Kombinovanje sandala sa platformom i haljina može zvučati izazovno, ali započni s jednostavnom kombinacijom. Ravne sandale s podesivim kopčama u prepoznatljivim bojama, poput smaragdno zelene, sjajno se slažu s boho haljinama s drapiranjem. Modna marka Rachel Comey predstavila je ovakav izgled na svojoj pisti, kombinujući šarene printove i ravne sandale sa platformom za savršen ljetni outfit.

sandale sa platformom
Foto: Filippo Fior/Gorunway

Ravne farmerke i ravne sandale sa platformom

Udobnost je ključna u bilo kojem izgledu, a kombinacija ravnih farmerki i ravnih sandala savršen je primjer za udobnost. Avangardne sandale sa čvrstim đonom dodaju bezbrižnu atmosferu tamnim teksas pantalonama i neutralnoj majici. Dodaj trendi torbu i klasične naočale za minimalistički, ali stilski izgled.

sandale sa platformom
Foto: Edward Berthelot/Getty Images

Sandale sa platformom i haljina sa životinjskim printom je must have ovog ljeta

Leopard print je neizostavan dio ove ljetne sezone, a ravne sandale na platformu savršeno nadopunjuju ovaj divlji uzorak. Haljine koje ostavljaju gola ramena i naglašavaju struk sjajno se slažu s lakiranim sandalama s ukrasnim kopčama. Ovaj spoj pruža ležernost i eleganciju za dnevne i noćne izlaske.

Pročitaj
neuroscents

Foto: Getty Images

Sportske sandale sa remenima uz bijele farmerke

Sandale s kaiševima stvaraju vizuelni uticaj i opuštaju izgled. Kombinuj ih s bijelim farmerkama visokog struka i blejzerom za savremenu formalnost. Ovaj minimalistički, a ipak atraktivan outfit idealan je za urbane avanture.

Foto: Getty Images

Sportske sandale na stazi sa bebi doll haljinom

Haljine s puff rukavima i lepršavim izrezima stvaraju obećavajuće kombinacije sa sportskim trek sandalama. Ovaj trend miješa suprotstavljene komade, stvarajući magiju kada se nose zajedno. Sportski model sandala savršeno nadopunjuje ženstvene haljine, donoseći osvježavajući i moderan izgled.

Foto: Getty Images

Sandale sa platformom su nevjerojatno svestran komad obuće koji se može nositi uz različite stilove i prilike. Bilo da ih kombinuješ sa haljinama za elegantan izgled ili sa farmerkama za opušteniji stil, ove sandale pružaju udobnost i modernost.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum