Trenutno čitaš
Sofia Vergara predstavila beauty liniju koja se fokusira na zaštitu od sunca

Sofia Vergara predstavila beauty liniju koja se fokusira na zaštitu od sunca

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Sofía Vergara obavezno pazi na zaštitu kože od sunca. “Nisam bila na suncu bez zaštite od ’90-ih.” Godinama je glumica, nominovana za nagradu Emmy, kupovala zalihe svog omiljenog španskog brenda za njegu kože, Heliocare, kad god bi putovala u inostranstvo, i čak bi angažovala prijatelje da joj kupe proizvode ako idu u inostranstvo. 

Sada je Vergara lansirala svoj brend za ljepotu, Toty, u saradnji sa Cantabria Labs, proizvođačima Heliocare. Brend nudi proizvode za zaštitu od sunca, njegu kože, šminku i wellness proizvode. Linija Toty koristi zaštićenu PLE Fernboost tehnologiju, koja koristi moćan antioksidans bogat bioaktivnim jedinjenjima za zaštitu korisnika od oštećenja od sunca. Ponuda šminke ovog brenda takođe ističe prilagodljiv pigment koji kombinuje mineralne filtere obložene bojom, koji se stapaju sa svim tonovima kože kako bi dali blistavu završnicu.

Za svoj debi, veganska linija proizvedena bez okrutnosti izbacila je četiri proizvoda i dva alata za nanošenje: Ilumina CC krema SPF 50+, dostupna u 15 nijansi (42 USD); Ilumina CC Creamy Compact SPF 50+, koji se može puniti i dostupan u 15 nijansi (54 USD); Solaria Mineral SPF 50+ (42 USD); i Solaria Infusion, dodatak za pojačavanje antioksidansa (42 USD). Što se tiče alata, tu su Ilumina četkica (28 dolara) i Ilumina blender (12 USD).

Svi ovi proizvodi pomažu u zaštiti kože od sunca kako bi se spriječilo fotostarenje i oštećenje slobodnih radikala – zaštita koju Vergara želi da je imala kada je bila mlađa.

„Odrasla sam u veoma tropskom vremenu u Barankilji, u Kolumbiji, i niko vam nikada nije rekao: ‘Nemoj da izgoriš od sunca’ ili ‘Nemoj da pocrniš'”, kaže ona. „Voljela bih da sam ranije donijla tu odluku i za ostatak svog tijela, ali nisam. Samo sam mislila da sačuvam lice i to je bilo to.”

Glumica je otkrila da je naziv Toty ustvari njen nadimak. “U Latinskoj Americi svi imaju nadimak, tako da je to bio moj. Došao je od mog brata koji je bio dvije godine stariji od mene. Zvali su me Sofi, a on nije znao reći Sofi, pa bi rekao Toty. Samo me ljudi iz Baranquille tako zovu, pa ako kažeš Toty i ja se okrenem, uvijek mislim da ću vidjeti nekoga iz Barranquille”.

Izvor: harpersbazaar.com

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum