Trenutno čitaš
Sofia Richie Grainge bi voljela da bude isključena iz priče “Quiet Luxury”

Sofia Richie Grainge bi voljela da bude isključena iz priče “Quiet Luxury”

Gloria prirodna kozmetika - Baby linija
Gloria prirodna kozmetika - Baby linija

Sofia Richie Grainge je nova princeza interneta. Ova 24-godišnjakinja je dugo u javnosti, ali prošlog aprila je doživjela prekretnicu kada se udala u kultnom Hotelu du Cap-Eden-Roc na jugu Francuske i osvojila internet. “Vjenčanje vijeka” sa preko 400 miliona TikTok pregleda, inspirisalo je žene da prihvate sofisticirani stil Sofie Richie Grainge. A fraze poput “Quiet Luxury” i “Stealth Wealth” uvukle su se u našu kolektivnu kulturnu svijest. Google pretraživanja za “Chanel vjenčanica” su porasla za 500%, dan nakon njenog vjenčanja.

Grainge navodi Jacqueline Kennedy Onassis kao svoju ultimativnu muzu stila, a nakon vjenčanog vikenda prepunog Chanel kreacija i elegantnih punđa, ona je učvrstila svoj status poster djevojke za “tihi luksuz” trend. Grainge kaže da je Chanel njen omiljeni dizajner cijeli život, tako da je, naravno, ova modna kuća bila njen prvi izbor za dizajn vjenčanice.

Međutim, ispostavilo se da Sofia Richie Grainge, nije odabrala tihu luksuznu igru, tiha luksuzna igra je odabrala nju. Kao posljednja zvijezda naslovnice Who What Wear, Richie otkriva da estetika koju je pažljivo kreirala u posljednje tri godine nije ona po kojoj je poznata. “Tihi luksuz, taj izraz, zvuči jako lijepo, tako da ga ne osporavam”, kaže Richie, prije nego što je otkrila da su ona i njen stilista zapravo kanalisali potpuno drugačiju estetiku.

“Kada smo se upoznali, naša riječ je bila ‘bezvremenska'”, objašnjava Richie, dodajući: “Zaista sam se zapitala, šta nosim kada se osjećam najmoćnije?” Odgovor? “Sofisticiranija, bezvremenska odjeća.”

Stilska zvijezda je takođe podijelila dodatne detalje o svojoj nadolazećoj kolekciji odjeće, za koju smo prvi put saznali prošle sedmice. „Estetika kolekcije je baš moja vibracija“, kaže ona, otkrivajući da se „uvjerila, isprobavajući svaki pojedinačni uzorak, da predstavlja estetiku koju ona nosi“.

 

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum