Trenutno čitaš
Smeđi bikini: Novi must have trend za ljeto

Smeđi bikini: Novi must have trend za ljeto

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Iako se crna smatra najlaskavijom bojom kupaćih kostima, smeđi bikini postaje jednako upečatljiv i tražen. Očekuje se da će ovaj trend biti jedan od najbrže rastućih u nadolazećim ljetnim mjesecima, nudeći savršenu alternativu klasičnom crnom kupaćem kostimu za one koji preferiraju tradicionalni stil na plaži.

Bezvremenski poput crnih kompleta, ali sa savremenim zaokretom, smeđi bikini garantuju elegantan izgled.

Zašto odabrati smeđi bikini?

Nakon porasta popularnosti neutralnih boja i zemljanih nijansi, pod uticajem trenda “clean girl” estetike, smeđi bikini postao je dostupan u beskrajnim nijansama kako bi odgovarao bilo kojem tonu kože i naglasio ljetnu preplanulost. Smeđi kupaći kostimi su idealni za one koji traže suptilan, ali sofisticiran izgled na plaži.

Donosimo nekoliko zadivljujućih smeđih bikinija koji će ti pomoći da inspirišeš za kupovinu i pratiš trendove.

Magda Butrym: Klasična silueta s modernim detaljima

Smeđi bikini Magde Butrym nudi tradicionalnu trokutastu siluetu sa zadivljujućim cvjetnim aplikacijama, što je jedan od zaštitnih znakova ove dizajnerke. Ovaj dizajn haltera sa samovezivanjem pruža ženstveni, ali šik izgled, savršen za romantični vikend odmor na moru.

Fendi: Tradicionalni izgled sa sofisticiranim detaljima

Fendijev trokutasti gornji dio i gaćice nude uzvišen pogled na trendi smeđi bikini. Sa prepoznatljivim FF uzorkom brenda, ovaj set od likre će blista tokom cijele sezone. Sa samovezujućim trakama i bočnim vezama, ovo je savršen bikini za dugo očekivanu ljetnu preplanulost.

smeđi bikini
Foto: Fendi

Jacquemus: Detalji koji plijene pažnju

Jacquemusov smeđi bikini, sa svojim šarmantnim detaljima – perlama i razigranim setom traka za samovezivanje, savršen je pratilac na odmoru. Iako ovakav model bikinija traži pažnju da se izbjegnu neujednačene crte preplanule boje, ovakakv moderan kupaći kostim bez obzira na to je trend koji će nas pratiti tokom ljeta. Uz potpornu donju žicu na grudnjaku i fiksne naramenice, ovaj bikini set je sve što ti treba za bijeg na more.

Pročitaj

Tropic of C: Minimalizam sa stilom

Sa minimalističkom siluetom i zadivljujućim mat završnim slojem, Tropic of C smeđi bikini komplet garantuje najotmjeniji izgled na odmoru, bez obzira na destinaciju. Niski dekolte i tanke elastične trake za vezivanje osiguravaju laskav izgled koji grli tijelo.

smeđi bikini
Foto: Tropic of C

Ostaje samo pitanje da li ovi kostimi opravdavaju i svoju cijenu? Međutim, zbog velike popularnosti počeli su ga kopirati i high street brendovi sa znatno prihvatljivijim cijenama, pa ako ništa drugo, možemo kupiti neki sličan originalu.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum