Trenutno čitaš
Sharon Stone ponosno pokazala svoju prekrasnu sijedu kosu i tijelo u kupaćem kostimu

Sharon Stone ponosno pokazala svoju prekrasnu sijedu kosu i tijelo u kupaćem kostimu

Vidjeli smo kako Sharon Stone pokazuje svoj samouvjereni duh u nizu izdanja, od odvažnih kupaćih kostima do predivnog izgleda na crvenom tepihu. Ali ovaj izgled kupaćeg kostima možda je njen najbolji najsamopouzdaniji do sada!

Na fotografiji vidimo da Sharon Stone izgleda zapanjujuće dok pokazuje svoju živahnu, zalizanu sijedu kosu. Uz to, vidimo je kako izgleda nevjerojatno prekrasno dok nosi ovaj duboki crveni jednodijelni kostim, koji ističe njenu zategnutu građu. Kao vrhunac luksuznog izgleda, okićena je zlatnim upečatljivim nakitom, koji daje raskošne vibracije!

Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images.

Zaista, izgleda tako spremno za ljeto i volimo je vidjeti kako pokazuje svoju samouvjerenost, kojoj se svi mogu diviti!

Zvijezda je prethodno je ispričala za Yahoo Life o svom putu tjelesnog samopouzdanja, postajući ranjivija nego ikad. “Bilo je trenutaka u mojim četrdesetima kada sam ušla u kupaonicu s bocom vina, zaključala vrata i rekla: Neću izaći dok ne budem mogla u potpunosti prihvatiti svoje tijelo”, rekla je. “Počela sam plakati ugledavši svoje pomalo ostarjelo tijelo i lice pod povećalom. Ali niste potpuno nemoćni i možete silno usporiti proces ako se saberete, disciplinovano jedete i puno vježbate.”

Izvor: sheknows.com

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum