Trenutno čitaš
Senidah, Devito, Grše i Kuku$ uskaču u snažni trap-gang program Sea Stara!

Senidah, Devito, Grše i Kuku$ uskaču u snažni trap-gang program Sea Stara!

NLB Banka - Okvir pomoći
NLB Banka - Okvir pomoći

Lineupu Sea Star Festivala pridružuje se opaki trap-gang! U umašku lagunu Stella Maris od 23. do 26. maja upadaju najveća regionalna imena hip-hop i trap scene koja će svojim hitovima i moćnim nastupima otvoriti ljeto, ali i festivalsku i turističku sezonu. Sjajnim će se dosad najavljenim headlinerima pridružiti čak devet regionalnih zvijezda, a gang predvode nezamjenjiva Senidah, autor hitova s desecima milijuna pregleda Devito, triljski kralj Billboarda Grše i ikone trapa Kuku$.

Kao dio hip-hop i trap-gang programa Sea Star Festivala nastupiće mlade snage trapa u usponu Jymenik & Tam, Rouzi, Zevin i Thicc Boi. Devet će regionalnih trap imena zasjati na pozornici uz svoje bangere u zanosnoj umaškoj laguni Stella Maris uz već najavljene globalne hitmakere Ofenbach, Hybrid DJ set nezaustavljivog Johna Newmana, talijansku techno kraljicu Deborah De Lucu, partymakera svjetskog kalibra Hot Since 82, tech-house velemajstore ARTBAT, beskompromisnih i autentičnih INIKO, legendu remixa Iana Ashera, novu senzaciju Joker Out i regionalnu koncertnu atrakciju Buč Kesidi. Uz nova imena u petak, 15. marta tačno u podne Sea Star fanovima stiže prvi, ograničeni kontingent jednodnevnih ulaznica po poklon cijeni od 58 KM i 30% popusta koji će u ponudi biti najduže 24 sata ili manje, ukoliko se rasprodaju.

 Senidah se vraća na Sea Star! Vladarka stagea i balkanskog trapa sa svojim će nastupom ponovno zapaliti atmosferu jer niko nije njen „Level“. Svojim jedinstvenim vokalom, zavodljivim beatovima, senzualnom energijom i nizom megahitova Senidah će još jednom dominirati pozornicom i  hipnotizirati publiku. „Slađana“, „Mišići“ i „Piješ“ odzvanjaće lagunom.

Enigmatični maskirani autor hitova s desetinma miliona pregleda i streamova te više od pola miliona mjesečnih slušaoca Devito pridružuje se Sea Star gangu. „VUDU“, „TU TU TU“ i „OMADJIJALA“ biće dijelom jedinstvenog i nezaboravnog festivalskog iskustva.

S vrha Billboarda u gang uskače i Grše. Omiljeni triljski reper začiniće lineup naoružan hitovima, opakim rimama i tvrdim beatovima. Hitčina „Mamma Mia“, novi singl u saradnji s Mimi Mercedez „Tokyo Drift i klasik „Highlife“ samo su neki od dragulja koje Grše donosi u lagunu. Hrvatski hitmaker koji svakim novim singlom obara sve top ljestvice i na njima se zadržava sedmicama pobrinuće se za to da doživljaj Sea Star Festivala bude „Fantazija“.

Sea Star

Pioniri trapa prošle su godine proslavili deceniju djelovanja, a nakon rasprodanog Doma sportova i koncertnih prostora širom regije, penju se na magični Sea Star stage. Kuku$ će natjerati publiku da podivlja, uz stare i neizostavne bangere kao što su „Medalje“, „Napravit ću scenu“ i „Spartanac“, ali i nove kidalice s albuma „X“. Ikone trapa Hilje, Goca R.I.P. i Miki natjerat će publiku na moshpit, crowd surfanje i trganje glasnica.

Trap dive Jymenik & Tam udružile su snage na senzacionalnoj pjesmi „mila“, a isto će napraviti i u maju i u gang zajedno unijeti sjajnu muziku, glamur, šljokice i žad. Rouzi je novim eksplozivnim singlom u saradnji s Cobyjem, „Jao Mama“, u rekordnom roku osvojio više od 13 miliona slušaoca, pa će se pridružiti opasnom lineupu kako bi svojim rimama i beskonačnim flowom osvojio i srca publike na šestom izdanju Sea Star Festivala. Ljeto će u Umagu otvoriti i bubblegum balkanska izvođačica, „Bad B*tch“ Zevin, koja je svoj unikatni zvuk predstavila na EP-ju „Egzistencija“ i u samo nekoliko mjeseci začarala desetine hiljada fanova. Uz njih, trap-gangu se i ove godine pridružuje obožavani producent Thicc Boi.

Sea Star

Šesto izdanje Sea Star Festivala otvoriće ljeto 2024. i prizvati sunce. Svjetske i regionalne zvijezde nastupiće na brojnim poznatim i novim pozornicama u umaškoj laguni Stella Maris od 23. do 26. maja. Kao i dosad, dva glavna dana festivala bit će petak 24. i subota 25. maja, dok su četvrtak i nedjelja rezervisani za Welcome Day i After Party.

Pročitaj
sea star

Stižu jednodnevne ulaznice!

U petak 15. marta u 12:00 u prodaju kreće prvi, ograničeni kontingent ulaznica za petak i subotu po poklon cijeni od 58 KM i popustom od 30%, koji će u ponudi biti najduže 24 sata ili manje, ukoliko se rasprodaju! Uz njih u ponudi su i dalje festivalske ulaznice po 98 KM, s popustom od 30% u odnosu na finalnu cijenu, a kupiti se mogu online na službenim stranicama Sea Star Festivala, na prodajnim mjestima te u sistemu Gigstix.ba.

Ovogodišnji Sea Star festival realizirat će se uz podršku Hrvatske turističke zajednice, Istarske županije, grada Umaga, Turističke zajednice grada Umaga, Turističke zajednice Istarske županije i Plave Lagune.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum