Trenutno čitaš
Sedmični ljubavni horoskop predviđa Dan zaljubljenih ispunjen dramom, strašću i romantikom

Sedmični ljubavni horoskop predviđa Dan zaljubljenih ispunjen dramom, strašću i romantikom

Ljubavni horoskop za period od 13. do 19. februara je veoma rječit, jer je to jedno od najvažnijih trenutaka za ljubav! Valentinovo je u utorak, a astrologija vezana za ovu sedmicu mogla bi donijeti mnoge promjene u vaše veze i ljubavni život.

15. februara ljubavna planeta Venera formiraće konjunkciju sa sanjivim i neodoljivim Neptunom u Ribama, podižući nivo strasti i romantike. Na kraju krajeva, Venera je uzvišena kada se kreće kroz Ribe, stvarajući ovu prekrasnu energiju za romantičan sastanak ili slatki sastanak sa prijateljima za koje znate da ih volite.

Ultra magazin

Međutim, ne zaboravimo da će sunce u dalekoj i stoičkoj Vodoliji formirati konjunkciju sa Saturnom – planetom ograničenja i discipline – 16. februara, što bi vas moglo podsjetiti da uzmete pauzu ako vam se čini da se situacija kreće prebrzo. Nemojte se bojati postavljati granice ako osjećate da se previše odluka donosi za vas bez vašeg doprinosa.

Srećom, sezona Riba počinje 18. februara, donoseći nam solidnu dozu ljubavi, empatije i mašte. Ovo je posljednji znak u horoskopskom zodijaku, zbog čega je to vrijeme povezano sa završecima i oprostom. Šta ste spremni da pustite?

Ovan

Sedmica počinje konjunkcijom Venere i Neptuna u Ribama sredinom mjeseca, ohrabrujući vas da preispitate svoje ciljeve i potrebe u svim partnerstvima. Ovnovi koji nisu u vezi će osjetiti intenzitet sa snažnom potrebom da se posvete svojoj ličnoj istini. Ovo uzrokuje niz događaja koji mogu otkriti i određena razumijevanja oko vaših ličnih emocionalnih obrazaca.

Oni koji su trenutno romantično povezani mogli bi otkriti dublje podsvjesne korijene svojih trenutnih odnosa. Možda biste ovo željeli smatrati vremenom otkrivanja istine iza partnerovih postupaka. Univerzum zaista želi da budete sretni. Možete očekivati da će se pojaviti ključne veze u vašem ljubavnom životu i čak zahtijevati važan izbor s vaše strane.

Vaše srce može biti slomljeno, jer vaša snažna potreba za nezavisnošću može biti testirana tokom ovog vremena. Ako trebate da se žrtvujete zarad partnerstva, moraćete se zaista zapitati da li je to tako. Zapamtite, ovo je vrijeme da cijenite ono zbog čega se zaista osjećate dobro iznutra.

Bik

Ove sedmice pokušajte da ne izbjegavate emocije. Kada se Neptun i Venera sudare 15. februara energija će biti intenzivna, ali s njom možete u potpunosti cijeniti one koji su uvijek bili tu za vas. Lekcije promjene su najvažnije.

Kada se Venera i Neptun spoje, od vas će se tražiti da zaista vidite koliko ste nevjerovatni i podsjetite se da niste sami na ovom putovanju. Neko bi možda čak želio da produbi dugoročnu posvećenost vama. Ključno je da budete potpuno iskreni prema sebi i da se ne zadovoljite samo udobnim putem.

Imaćete vremena da se vratite na prethodnu aferu zbog sentimentalne energije koja je u vazduhu. Ovo takođe može da vrati neželjenu pažnju, tako da je važno vrijeeme da budete jasni u pogledu svojih želja.

Ultra magazin

Blizanci

Dragi Blizanci, ovo je prekrasna sedmica za vaš ljubavni život—posebno ako želite da ojačate svoje veze. Osjećaćete se istinski podržani i ponovo sjedinjeni sa onima do kojih vam je stalo. Postoji snažan osjećaj suosjećanja dok vas iskustva koja proširuju um tjeraju naprijed na putovanju koje vam daje sve osjećaje. Vaša partnerstva će takođe proći testove vremena, ali tim više da zaista shvatite zašto ste uopšte dovedeni jedno drugom.

Jedna od velikih prekretnica za vas će se osjetiti 15. kada se Venera i Neptun povežu. Ovo mijenja igru i može donijeti izuzetno sudbinsku romansu u vaš život. Vaš lični magnetizam je neosporan, a ovi tranziti poboljšavaju vaše privlačne kvalitete izvan vaših najluđih snova. Zaista ste neodoljivi, što može privući mnoge romantične prilike, naizgled iz ničega.

Pokušajte da ne dozvolite da očekivanja drugih utiču na vas. Razgovori bi mogli biti pomalo teški tokom ovog vremenskog okvira, ali će poslužiti kao velika prekretnica za vaše veze u godinama koje dolaze.

Rak

Ovo je jedna od onih sedmica u kojima će se od vas tražiti da ostanete pri svom stavu i da budete otvoreni o tome šta želite i trebate u vezama. Imate velika očekivanja od svojih partnerstava, i ako vam neko ne vraća istu energiju, uopšte nije vrijedan vašeg vremena.

Merkurov kvadrat prema čvorovima sudbine 16. februara ima snažan uticaj na vaš znak. Ova energija donosi opšti osjećaj neposrednosti i posvećenosti. Ovo posebno važi za Rakove koji traže brak i jače dugoročne veze. Možda biste čak razmislili da se uselite sa svojim partnerom ove godine ili da podijelite imovinu između sebe i voljene osobe.

Takođe je vrijeme da promijenite svoje stare obrasce i dozvolite da se stara stvar zaista završi zauvijek. Ako ste očekivali da će neko zauvijek biti u vašem životu, verujte da je daleko bolja i prikladnija veza na putu. Ovo se može proširiti i na one Rakove koji su se nedavno posvađali sa članom porodice ili prijateljima. Vi ste na vlastitom putovanju i očekujete onoliko ljubavi koliko dajete.

Ultra magazin

Lav

Dobro došli u ispunjenu nedelju ljubavi! Imate puno toga za ponuditi svijetu! Prijateljstvo bi čak moglo postati velika romantična veza koja mijenja vaš pogled na život. Sve u svemu, univerzum vas zaista voli i štiti.

Ipak, možda ćete se osjećati malo zamišljeniji ili pozvani na osamu, posebno kada se sunce i Saturn ujedine u vašoj kući partnerstva 16. februara. Međutim, vaša ukupna sunčana priroda će vas inspirisati tokom cijelog dana. Imaćete priliku da se vratite na svoje prošle ljubavi i ponovo se povežete sa „onim koji je pobjegao“ tokom ovog vremena. Osjećaćete se pozvanim da izrazite svoj glas nekom posebnom pod ovim tranzitima.

Ovo takođe može biti vrijeme velikog razmišljanja. Partneri mogu imati veliku potražnju za vašim vremenom. Glavna lekcija se odnosi na ono na šta zapravo provodite svoje vrijeme u odnosu na snove koje ste osjetili u svojoj duši.

Djevica

Neko prepoznaje Vašu neverovatno privlačnu ličnost sa potpunim divljenjem! Slobodne Djevice će naći više šansi da upoznaju tu posebnu osobu! Oni u dugogodišnjim vezama proći će kroz mnoge duhovne transformacije.

Opozicija između Venere i Neptuna i vašeg sunca 15. februara donosi pravo obilje vašem znaku. Apsolutno ste moćni i plodni! Ovo je posebno divno za one Djevice koje žele začeti ili stvoriti nešto potpuno novo za sebe. To čak može značiti i privlačenje partnera sa svim kvalitetama koje istinski žele. Osjećaćete se sklonijim da odvojite dodatno vrijeme za svoje emocionalne potrebe i možda ćete otkriti da je stavljanje sebe na prvo mjesto upravo lijek koji vam je uvijek bio potreban. Možda čak sretnete nekoga ko prolazi kroz ogroman ciklus ličnog rasta – baš kao i vi.

Ako ste stalno strogi prema sebi, to takođe smanjuje vaše vibracije. Ako ste ljubazni prema sebi i dozvolite da saosjećanje teče kroz vas, to će vas učiniti apsolutno nezaustavljivim i neodoljivim prema vašim ljubavnim interesima.

Ultra magazin

Vaga

Ovo je tako zanimljiva sedmica za vaš znak. Međutim, da li volite zbog ljubavi? Ili ste malo izbirljiviji nego inače? Važno je da sada napravite to razlučivanje kako ne biste nekoga povrijedili na kraju. Budući da prolazite kroz neke snažne promjene koje mijenjaju vaš cjelokupni život i zrelost, postoji šansa da zavlačite nekoga u određenim trenucima ove godine.

Vaša matična planeta ljubavi povezuje se sa Neptunom 15. i testira integritet svih partnerskih dinamika u vašem životu. Najjači će sigurno preživjeti, ali ukupna ravnoteža u vašem ljubavnom životu će postati očigledna tokom ovog ciklusa. Ako ste slobodni, ovo bi moglo dovesti nekoga ko vas podsjeća na prethodno voljenu osobu. Ovo bi čak moglo poslužiti kao izuzetno emotivan podsjetnik zašto ta osoba uopšte nije bila dobra za vas. Budite otvoreni za zabavljanje s više ljudi odjednom ili proširite svoje horizonte u području neobičnih ljubavnih veza.

Savez Saturn-Sunce 16. februara, a zatim Merkurova i Jupiterova veza 17. služe kao vrijeme povećanja vaših ljubavnih očekivanja za sva partnerstva. Možda ćete se čak osjećati više uznemireno ili iritirano na svoje voljene tokom ovih tranzita.

Pročitaj

Škorpija

Biće to veoma intenzivna nedjelja otkrivanja i usklađivanja sa vašim najdubljim intimnim željama. Možda čak imate romantičnu vezu koja vam pokazuje istinu o tome ko ste. Ako ste primijetili bilo kakve ponovljene psihološke obrasce, ovo je vrijeme da to riješite jednom za svagda. Ovo posebno važi za Škorpije koje stalno podržavaju svoje partnere, ali ne dobijaju uvijek istu energiju zauzvrat.

Konjunkcija Venera-Neptun 15. februara i spoj Sunca i Saturna donose vam magnetizam koji vam je trenutno najdirljiviji. Ove sedmice ćete se osjećati više vođeni ka karijeri i životnom putu, a oni koji dolaze s vama će se sasvim jasno predstaviti. Kvaka ove energije je u tome što ćete takođe morati ostaviti druge iza sebe. Dugoročna partnerstva i brakovi mogu imati malo izazova u komunikaciji u ovom periodu.

Škorpije koje traže ljubavne veze mogle bi imati kratke ali slatke ljubavne afere. Ovo može biti odličan podsjetnik da ste mnogo željeni! Vaši šarmantni načini privlače mnogo udvarača! Mogli biste doživjeti aferu koja izaziva veliku ovisnost tokom ovih tranzita.

Ultra magazin

Strijelac

Ovo je izuzetno moćna sedmica za vaš znak u svim aspektima života. Kada su u pitanju ljubav i veze, vi ste pobjednik. Oko sebe imate mnogo onih koji podržavaju vaše snove i vide vas onakvim kakvi zaista jeste. Vi ste apsolutno voljeni, zato budite otvoreni za ljubav.

Konjunkcija Venere i Neptuna 15. donosi prostor za snažnu posvećenost koja može dovesti do nečega dugoročnijeg za vas. Ono što ovdje treba napomenuti je da vam oni koje privlačite ove godine mogu izgledati dosadnije od onoga što biste inače tražili. Možda čak razmišljate o braku ili se vidite s nekim na duži vremenski period. Sami Strijelčevi će takođe osjetiti želju da budu u paru. Ovo postaje dio vašeg redovnog razgovora tokom naredne sedmice.

Jarac

Imate mnogo ljubavnih veza na kojima možete biti zahvalni, a za one koji žele pronaći tu posebnu osobu, vrijeme je da dozvolite da budete voljeni. Energija se proteže tokom cijele sedmice. Ova planetarna poravnanja transformišu život i donose sudbinske događaje. Ovo je aspekt za upoznavanje vaše najistinske srodne duše. Možda ćete se osjećati kao da je ovo osoba koju ste čekali cijeli život. Znaćete kada je upoznate.

Ova sedmica nije za one sa slabim srcem, a vaš znak uvijek izdrži test vremena kada se Saturn i Sunce spoje 17 februara. Toksične afere koje vam više ne služe nestaće s ovom energijom. Ovo posebno važi za one Jarčeve sa bivšim partnerima koji nikada nisu razjasnili svoju vezu. Konačno ćete moći da odete sa pravim razumijevanjem zašto su stvari zapravo krenule loše.

Ultra magazin

Vodolija

Jedan od ključnih tranzita za vas ove sedmice je kretanje Saturna, koje se često povezuje sa posvećenošću i istraživanjem vašeg znaka i Sunca, 17. februara. Ova energija proširuje vaše znanje i sposobnost da se povežete sa grupama na veoma posvećenom nivou. Ovo će poboljšati vašu izdržljivost i čak vas postaviti na sasvim novi nivo. Ovo bi moglo dovesti do toga da vaš znak ima snažnu potrebu da bude u dugoročnoj vezi koja vas podržava mentalno, fizički i duhovno. Imate snažnu sposobnost da upoznate nekoga novog ili se povežete sa bivšim partnerom tokom ovog perioda.

Ovo je tranzit u kojem čak možete odlučiti da li vas trenutno partnerstvo ispunjava ili se generalno osjećate pod pritiskom. Mogli biste uzeti racionalniju perspektivu i u svim sferama romantike. U vašem znaku postoji snažan osjećaj za komunikaciju, ali postoji mogućnost da se od nekoga odvojite na fizičkom nivou. Put do vašeg srca vodi kroz vaš um.

Ribe

Kakva sedmica je pred vama za ljubav i partnerstva! Biće to posebno vrijeme da odrastete i sazrijete. Apsolutno cvjetate i širite svoja krila. Nemojte se plašiti da slijedite svoju intuiciju.

Međutim, ovo je takođe sedmica napretka. Možda ćete doživjeti promjene koje donose drugačije energije u vaš život. Ovo vam otvara nova iskustva i upoznavanje nekih prilično sjajnih ljudi. Ovo je važno i za samce i za zauzete Ribe koje traže promjenu u svom životu, posebno ako ste se osjećali zaglavljeni u tranzitu iz prethodne godine. Definitivno ćete se osjećati inspirisani da slijedite svoj poziv sljedećih sedam dana.

Možda ćete sresti nekoliko srodnih duša koje mogu stvoriti duboka ljubavna partnerstva i još više kosmički usklađena prijateljstva. Postoji volja za učenjem i ljubavlju. Dozvolite da budete voljeni onoliko koliko volite druge.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum