Trenutno čitaš
Sedmica mode u Parizu: Kylie Jenner zablistala u blijedoružičastoj haljini

Sedmica mode u Parizu: Kylie Jenner zablistala u blijedoružičastoj haljini

kylie jenner
Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Sedmica visoke mode u Parizu je počela, donoseći sa sobom uzbuđenje i glamur. Kao i uvijek, ovaj prestižni događaj privlači najveća imena iz svijeta mode, a jedan od najupečatljivijih trenutaka prve večeri bio je dolazak Kylie Jenner na Schiaparellijevu reviju.

Osnivačica Kylie Cosmetics brenda i jedna od najuticajnijih osoba u svijetu mode i ljepote, pojavila se na reviji kao pravi bebi-ružičasti san. Njena prisutnost je odmah privukla pažnju prisutnih, zahvaljujući spektakularnom monohromatskom izgledu koji je obuhvatao nekoliko pažljivo odabranih komada.

kylie Jenner
Profimedia

Detalji su bili savršeno uklopčjeni. Jenner je blistala u delikatnom kroju sastavljenom od bebi ružičastih komada, dizajniranim tako da podsjećaju na raskošni cvijet božura. Njena osnovna kombinacija uključivala je komade poput bodija u stilu korzeta i čarapa do koljena, sve složeno ispod poluprozirne haljine bez naramenica ukrašene hiljadama sićušnih kristala. Haljina je imala dragi dekolte, dok je steznik savršeno pratio njenu siluetu poput blistave druge kože.

kylie Jenner
BACKGRID

Dodatni elementi ostavili su nas bez daha i bili su pravi kradljivci scene. Jenner je nosila tanku mrežicu za lice koja je suptilno obavijala njenu glavu, dodajući notu mističnosti i sofisticiranosti cjelokupnom izgledu. Na nogama je imala satenbske ružičaste cipele koje su ličile na baletske cipele prilagođene za noćni izlazak u grad.

kylie jenner
@schiaparelli

Da bi kompletirala svoj izgled, Jenner je nosila pufnasti ružičasti ogrtač koji je zaokružio ovu stilsku priču.

Pročitaj

Sedmica mode u Parizu je u toku, ali već sada možemo reći da će ovaj događaj biti prepun inspirativnih trenutaka i neponovljivih modnih trenutaka.

Naslovna fotografija: schiaparelli

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum