Trenutno čitaš
Savršena inspiracija za proljeće: Italijanski bob Rite Ore

Savršena inspiracija za proljeće: Italijanski bob Rite Ore

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Kada se Rita Ora tog jutra probudila, nije očekivala da će napraviti dramatičnu promjenu na svojoj kosi, ali ipak, to se dogodilo! Frizer Dimitris Giannetos ošišao je pjevačicu samo nekoliko sati prije nego što je gostovala u emisiji Today show.

„Jutros sam ošišala kosu u 7 sati”, otkrila je Ora. Giannetos nije samo ošišao njenu dugu kosu u šik bob do brade, koji naziva “italijanski bob”, već je takođe transformirao njenu platinasto plavu nijansu u tamniju “Hazelnut Latte” tamno smeđu nijansu sa plavim pramenovima koristeći L’Oréal Paris Le Color Gloss u boji u Smoky Blonde. Ora je rekla da je transformacija trajala dva sata.

Za sve koji su propustili: “Italijanski bob” je trenutno u modi. Ovdje je kosa ošišana na bob dužinu malo iznad visine brade. Vrhunac je bočni razdjeljak, kosa je obimno oblikovana i prebačena na jednu stranu.

Ovaj poseban stil, okarakterisan je svojim slojevitim, teksturiranim izgledom i predstavlja više od obične frizure. To je znak za eru elegancije i jednostavnosti, ponovo osmišljen za modernu ženu. Jennifer Lopez i Kylie Jenner, između ostalih, takođe su prihvatile bob, signalizirajući pomak ka ovom šik, bezvremenskom stilu.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum