Trenutno čitaš
Savršen zvuk uz Bang & Olufsen: Idealni pokloni koji će ti služiti godinama

Savršen zvuk uz Bang & Olufsen: Idealni pokloni koji će ti služiti godinama

NLB Banka - Okvir pomoći
NLB Banka - Okvir pomoći

Tražiš savršen poklon, ne samo za danas ili sutra, već za zauvijek? Idealan izbor su Bang & Olufsen uređaji s kojima poklanjaš jedno sasvim novo iskustvo, upakovano u dizajn koji osvaja.

Tragaš li za zvukom koji pobuđuje trnce i voliš muziku? Nastavi uživati u muzici gdje god da kreneš uz Beosound A1 2nd Gen, zvučnik otporan na prašinu i vodu, sa najizdržljivijom baterijom i privlačnim i zaobljenim oblikom, koji pruža True360 zvuk na otvorenom i u zatvorenom prostoru. Uz zagarantovano duže vrijeme reprodukcije, tu su i integrisani glasovni asistent i spikerfon, kao i najveći bas woofer, koji možeš naći u ovom tipu kompaktnih zvučnika.

Beosound A1 2nd Gen sada na akciji u Gala Home: Ljepota zvuka u malom, okruglom izdanju…

Prodoran, sa odličnom dinamikom, ovaj zvučnik širi zvuk u svim smjerovima i tako ravnomjerno ispunjava prostoriju. Otkrij sve dostupne boje na AKCIJI u Gala Home online trgovini.

Beosound Explore: U prirodi kao kod kuće…

Planinarenje, ronjenje i sve druge aktivnosti moguće su u pratnji Beosound Explore zvučnika, visokih performansi osmišljenog za ljubitelje avantura u prirodi.

Otporan na ogrebotine, izuzetno izdržljiv i spreman za sve izazove, ovaj Bluetooth zvučnik pratiće te vani, kao i drugi dijelovi pouzdane opreme koju nosiš. S jednim izuzetkom, ova oprema danskog proizvođača donosi zvuk, koji ti daje novu energiju. Izumljen da traje godinama, lagan i zgodan za nošenje i oko struka, neće te iznevjeriti cijelih 27 sati korištenja sa jednim punjenjem. Zvučnik dostupan u bojama Grey Mist i Black Anthracite.

Beoplay HX: Elegancija na tvojim ušima…

Da te vrhunski zvuk i luksuzni dizajn, prate kuda god kreneš pobrinuće se bežične Bluetooth slušalice HX. S njima na ušima ćeš se doslovno izgubiti u muzici, bilo da vježbaš, fokusiraš se na rad u kancelariji ili putuješ na odmor. Izrađene su od recikliranog aluminijuma, s glatkom janjećom kožom i udobnom memorijskom pjenom, a dolaze u sofisticiranim bojama i s težinom od samo 285 grama.

Pročitaj
Central Perk Coffeehouse

Bez žica i udobne kao nijedne druge, ove slušalice nježno pokrivaju tvoje uši, a opcija aktivnog poništavanja buke uklanja pozadinske zvukove, da se možeš skoncentrisati na ono što ti je važno. Isključi smetnje, bilo da radiš od kuće ili pokušavaš ostati fokusirani u bučnoj kancelariji, a isti užitak doživi i dok igraš videoigre, slušaš muziku i razgovaraš s prijateljima, rodbinom i drugim dragim ljudima. Bestseller boja Gold Tone dostupna u Gala Home online trgovini.

Istraži ove nevjerovatne proizvode u web trgovini GalaHome i napravi izbor kakav oduvijek priželjkuješ.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum