Trenutno čitaš
Savjeti kako da čestitaš Osmi mart dragim ženama

Savjeti kako da čestitaš Osmi mart dragim ženama

Donosimo ti nekoliko prijedloga da napišeš lijepu, inetersantnu i inspirativnu osmomartovsku čestitku, koju možeš poslati putem mobilnog telefona ili ispisati rukom na papirnu čestitku ili na karticu uz poklon za Osmi mart. 

Foto: Pinterest

Sve počinje od žene, život je moguć zbog žena i život ima smisla zbog njih. Nemoj to zaboraviti. Sretan Dan žena!

Ženska energija pokreće svijet. Žene uspijevaju da uravnoteže ogromnu moć sa nježnošću i opraštanjem i to čine tako graciozno, a ti si jedna od njih.

Svaki dan je Dan žena. Podržimo svaku ženu koju poznajemo, jer se ovaj svijet još uvijek ne odnosi dobro prema ženama s vremena na vrijeme. Sretan Dan žena!

Foto: Pinterest

Danas slavimo svaku ženu na planeti. Žene unose toliko ljubavi i ljepote u naš svijet samim time što su u njemu, i to svakog čini sretnijim. Sunce sija jače uz smijeh žene, zato nastavi da se smiješ svakog dana.

Naš svijet ne bi značio ništa bez žena. Hrabrost žene koja postoji u savršenom skladu sa nevjerovatnom nježnošću svakodnevno spašava svijet. Sreatan Osmi mart!

Svaki život počinje sa ženom. Mi na to često zaboravljamo. Sretan Dan žena!

Na ovaj poseban dan želim da ti poželim puno strpljenja. Ovaj svijet će uskoro naučiti da se ponaša prema ženama onako kako zaslužuju. Hvala svakoj ženi ovog našeg ludog svijeta!

Pročitaj

Foto: Pinterest

Tvoja snaga i moć daje ti sposobnost da držiš podignutu glavu bez obzira na sve. Divim ti se na svim mogućim nivoima. Žene upravljaju svijetom, to je jedino što sigurno znam. Sretan Dan žena!

Žena može biti moćna, a da ne bude agresivna i napadna. Zar to nije nevjerovatno? Neka čudesna ženska energija prekrije naš svijet i univerzum svojom toplinom i veličinom. Sretan Dan žena!

Svaka žena je misterija koju nijedan muškarac ne može riješiti. Ne zaboravi da cijeniš ženu u sebi. Sretan Dan žena!

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum