Trenutno čitaš
Roze trgovi glavnih gradova u regiji povodom 8. marta

Roze trgovi glavnih gradova u regiji povodom 8. marta

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Međunarodni dan žena proslavljen u gradovima regiona roze balonima na trgovima glavnih gradova uz osmijeh, druženje i poklone brendova essence i CATRICE.

Centri gradova u regionu, jutros su osvanuli u magičnim roze bojama balona, koji su na sebi imali zavezane proizvode brendova Catrice i essence. Svi slučajni prolaznici mogli su uzeti balon i make up poklon uz poruku podrške.

Slavljenje žena i njihova podrška, oduvijek je bilo duboko ugrađeno u DNK make-up brendova essence i CATRICE. Svojim proizvodima i vrijednostima ove kozmetičke kompanije žele slijediti glavni cilj, da se svaka osoba na svijetu osjeća ljepšom. Međutim, ova dva brenda ne zalažu se samo za osnaživanje žena, već brinu i o našoj planeti. Stoga su važnost dali razgradivim balonima, koji ne zagađuju okolinu.

Zagreb, Beograd, Sarajevo i Skopje su zablistali u kampanji #magicforwomensday, a oduševljenje slučajnih prolaznika nije se moglo sakriti…

U svim životnim nedaćama, borbama, izazovima, usponima i padovima, 8. mart je dan kada će žene same sebe potapšati po ramenu i spoznati put, koji su proputovale i koliko snova ispunile, dan kada će si oprostiti i poneku grešku i shvatiti, koliko su danas mudrije, iskusnije, nježnije, hrabrije…

Zbog toga su make-up brendovi essence i CATRICE, odlučili razveseliti žene i sve one koji slave Dan žena i prirediti im pravu magiju #magicforwomensday.

Pročitaj

DCIM100MEDIADJI_0029.JPG

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum