Trenutno čitaš
Sara Jo objavila album “Bez kontrole”

Sara Jo objavila album “Bez kontrole”

Banja Luka Fest - Bijelo dugme
Banja Luka Fest - Bijelo dugme

Nakon jedne decenije provedene na muzičkoj sceni regiona, mnogobrojnih singlova, oko stotinu naslovnih strana, muzičkih saradnji i više stotina hiljada fanova na društvenim mrežama, Sara Jo je konačno spremna da objavi svoj prvi album. “Bez kontrole” je naziv albuma koji sadrži deset pjesama, a koje je Sara zajedno sa svojim timom vrijedno pripremala u proteklom periodu. Pored novih singlova, tu je i već poznata stvar “Divlja”, koja je već ranije oduševila publiku.

“Zlo”, “U glavi”, “Tako hodam”, “Bez kontrole”, “Želim”, “Sudar”, “Privatni manijak”, “Sandra Menljičenko”, saradnja sa Mimi Mercedez su pjesme koje su već na prvo slušanje oduševile Sarinu publiku.

Od samog početka njene karijere, učešćem u „Prvom glasu Srbije“, Sara Jo se izdvojila kao smjela djevojka specifičnog glasa i snažnog vizuelnog identiteta, te moćnog scenskog performansa kakav smo ranije rijetko imali priliku da vidimo u regionu. U trenutku kada regionalna pop scena ponovo raste, zahvaljujući izvođačima poput Bojane Vunturišević, Senidah, Buč Kesidija, Tam, te ostalih sličnih muzičara, kompletna kolekcija Sarinih pjesama je nešto što su fanovi sa nestrpljenjem očekivali.

Kako je sama više puta istakla, odrastala je ugledajući se na svjetske pop zvijezde, ali ipak njegovala svoj jedinstven muzički pravac.

Poslednjih godina Sara Jo je pronašla zvuk koji joj odgovara – urbani, melodični disko – pop, zajedno sa propratnim spotovima koji su dobili mnoštvo pozitivnih komentara publike i potvrdili da je ova regionalna muzička zvijezda na dobrom putu.

Sari je do sada jedino nedostajao studijski album, a sada je kao takav predstavljen publici, a prvi komentari su i više nego pozitivni, te smo sigurni da će biti dio muzičkih playlista i mnogobrojnih zabava ovog ljeta.

Pročitaj

Poslušaj novi album regionalne muzičke zvijezde Sare Jo.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum