Trenutno čitaš
Otkrili smo zašto smo rumenilo koristili pogrešno i kako postići željeni efekat

Otkrili smo zašto smo rumenilo koristili pogrešno i kako postići željeni efekat

rumenilo
Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Rumenilo treba nanositi na različita mjesta na licu, ovisno o željenom rezultatu i izgledu koji želiš postići.

Otkrili smo tajnu kroz video Elene Rachitskaye. Njeni savjeti za nanošenje rumenila ne samo da će istaknuti tvoje lice na najbolji mogući način, već će ti pružiti i samopouzdanje koje dolazi s osjećajem da izgledaš savršeno.

Elena Rachitskaya otkriva da se rumenilo treba nanositi na različita mjesta na licu, ovisno o željenom rezultatu i izgledu koji želiš postići. Za efekat podizanja lica, rumenilo treba nanositi između jagodične kosti i očnih šupljina. Na taj način skraćujemo lice iznad jagodične kosti, dok ih istovremeno ističemo ispod. S druge strane, ako želiš dodati volumen, nanesi rumenilo u obliku kvadrata na bradi.

Pročitaj

No, najtraženiji izgled u ovom periodu godine je onaj sunčanog poljupca, odnosno preplanuli ten. Rumenilo za ovaj efekat treba nanijeti na obraze i most nosa. Ovaj prirodni, svježi izgled postiže se nanošenjem rumenila na specifična područja lica koja se obično osunčaju prilikom boravka na suncu.

Naravno, ključ savršenog izgleda leži i u odabiru pravog rumenila za tvoju kožu. Biraj nijansu koja odgovara tvom tonu kože i pruža prirodan izgled. Neki od popularnih izbora su nijanse breskve ili svijetli ružičasti tonovi koji će osvježiti tvoj ten.

Slijedeći ove savjete, možeš postići upravo onaj izgled koji želiš, bilo da je to blistava svježina ili sofisticirani glamur. Nemoj se bojati eksperimentisati s različitim tehnikama nanošenja rumenila da pronađeš onu koja ti najbolje odgovara. Zato, budii hrabra, istražite i otkrij tajnu savršenog rumenila koja će tvom licu dati besprijekoran izgled.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum