Trenutno čitaš
Rihanna predstavila Savage X Fenty Vol. 4 reviju

Rihanna predstavila Savage X Fenty Vol. 4 reviju

L'Occitane
L'Occitane

Rihanna je predstavila Savage X Fenty Vol. 4 reviju, a njeni zvjezdani nastupi jednako su blistavi kao i moda. Za četvrto izdanje njenog predstavljanja donjeg rublja, Rihanna je angažovala ekipu poznatih ličnosti, plesača i nekoliko muzičkih izvođača – uključujući Anittu, Burn Boya, Don Tolivera i Maxwella – kako bi oživjela svoj zavodljivi grozničavi san i još jednom podigla ljestvicu visoko za svijet mode.

Getty / Emma McIntyre

Kao što se očekivalo, Vol. 4 napušta tradicionalnu pistu i mijenja je za noćnu lokaciju u šumi, sa visoko koreografskim izvedbama i zadivljujućim komadima iz najnovijeg asortimana Savage X Fenty. Revija takođe ističe novu postavu modela, sve u rasponu veličine, rase, starosti i još mnogo toga.

Neke od poznatih ličnosti koje se pojavljuju su Cara Delevingne, Damson Idris, Irina Shayk, Marsai Martin, Sheryl Lee Ralph, Sima Liu i Taylor Paige. Johnny Depp je takođe predstavljen, a odluka koja je izazvala kontroverzu uoči Savage X Fenty Vol. 4 u svjetlu njegovog burnog suđenja za klevetu s bivšom suprugom Amber Heard.

 

Pročitaj

Ove godine, Rihannina revija je ponovo izašla izvan okvira kako bi pružila impresivno iskustvo gledanja, sada dostupno za strimovanje na Prime Video.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum