Trenutno čitaš
Rihanna pokazala novi rođendanski i trudnički outfit

Rihanna pokazala novi rođendanski i trudnički outfit

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Rihanna je u ponedjeljak naveče proslavila svoj 35. rođendan uz proslavu u svom stilu: privatnu zabavu u njenom omiljenom mjestu u Santa Monici, Giorgio Baldi. Pridružio joj se i njen dečko A$AP Rocky, a restoran je bio pun balona za slavljenicu.

Rihanna se obukla kao zvijezda noći, uparivši prozirni bijeli grudnjak s odgovarajućom bodycon mini haljinom i velikim crnim kaputom. Dodala je srebrne sandale na štiklu, srebrni nakit i bijelu lepršavu torbu. Proslava dolazi nedelju dana nakon što je Rihanna nastupila na Super Bowlu i objavila svoju drugu trudnoću.

rihanna rođendan
Foto: PEMA, NGRE, RMCL, GUMU//BACKGRID

Među gostima su bili i Rihannina najbolja prijateljica Melissa Forde i brat Rorrey Fenty.

Rihanna je iznijela svoje ovogodišnje prioritete u intervjuu za britanski Vogue prošle nedjelje. Među njima je izdavanje novog albuma 2023. “Želim da to bude ove godine”, rekla je. “Kao, iskreno, bilo bi smiješno da nije ove godine. Ali ja samo želim da se zabavim. Samo želim da pravim muziku i snimam video zapise.”

Pročitaj

Rijana je godinama snimala muziku nakon objavljivanja svog poslednjeg albuma “Anti” iz 2016. Priznala je da je bila pomalo perfekcionista u vezi s tim i da se trudi da to ne stane na put u njenom izdavanju novih pjesama. “Shvatila sam da ako nastavim da čekam dok ovo ne bude ispravno, savršeno i bolje, možda će to trajati zauvijek, i možda nikada neće izaći i ne, ne želim to”, rekla je. „Dakle, želim da se igram. A pod igrom, mislim da imam svoje ideje u glavi, ali još ne mogu da ih izgovorim naglas.”

Izvor: elle.com

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum