Trenutno čitaš
Ovog proljeća poleti poput leptira

Ovog proljeća poleti poput leptira

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Inspirisan transformacijom leptira, Avon predstavlja novi parfem – Eve Become EDP…

Vjerojatno smo svi nekad imali osjećaj da nam je potrebna transformacija, a naša snaga leži upravo u sposobnosti da se mijenjamo iz korijena. Ta bi promjena trebala dolaziti iznutra, biti inspirisana svakim našim pokretom i u skladu s našim najdubljim osjećajima… Baš poput leptira, koji je spreman suočiti se s bolnim procesom odrastanja i sazrijevanja, svaka žena prolazi kroz različite faze upoznavanja vlastitog tijela.

avon

Simbol leptira

Leptir na mnogo načina simbolizuje ženu i žensku prirodu. Ne samo da je lijep, elegantan i graciozan u svom nastojanju da osvoji svaki cvijet u vrtu, leptir je i simbol snage, slobode, nade i ponovnih početaka. Hrabra, uporna i jaka žena, satkana je od najčvršćeg materijala, čak i onda kada izgleda krhko i nježno.

avon

Za novi početak

U čast svim ženama koje su poput leptira spremne krenuti ispočetka, Avon je svoju Eve kolekciju upotpunio jedinstvenim parfemom Eve Become, koji je ovog mjeseca dostupan po cijeni od samo 29,90 KM.

avon

Transformacija

Neodoljiva cvjetna nota inspirisana predivnom transformacijom leptira, vodi te na uzbudljivo putovanje koje će sasvim sigurno probuditi sva tvoja čula! Kao što se ovo delikatno šareno stvorenje mijenja i razvija od jutra do mraka, tako se i parfem koji ti Avon predstavlja mijenja sa svakim tvojim pokretom.

avon

Razigranost i senzualnost

Tajna se krije u jedinstvenoj kombinaciji gardenije i inovativnih mošusnih nota, tom savršenom spoju razigranosti i senzualnosti, kojoj niko ne može odoljeti. Ovaj ekskluzivni cvjetni parfem ne mari za doba dana, idealno se prilagođava tvom tijelu i podjednako dobro miriše i tokom važnog poslovnog sastanka u jutarnjim satima, kao i tokom romantičnog večernjeg izlaska.

avon

Jedinstveno i neponovljivo

Svakog puta kada osjetiš ovaj miris, prepoznaćeš nježnost i čistotu gardenije, savršeno dopunjenu toplim i bogatim tonom mošusa. Ali ipak, ova zanosna kombinacija svaki put će djelovati jedinstveno, neponovljivo, drugačije…

Pročitaj

avon

Eve Become

Eve Become parfem je transformacija, koja dolazi iz najdublje potrebe da otkrijemo sve svoje potencijale i da ih bez imalo straha pokažemo svima. Kada se odvažiš učiniti prvi korak, shvatićeš da će svaki sljedeći biti lakši, sigurniji, uvijek iznova drugačiji i jedinstven, baš poput tebe.

avon

Raširi svoja krila

Ne prilagođavaj se svijetu, pusti da se svijet prilagodi tebi. Neka svaki tvoj pokret otkriva samopouzdanje, ali i senzualnost koja će te tokom cijelog dana podsjećati da je život previše kratak, da se ne bi dobro zabavila. Baš poput leptira, koji strpljivo čeka trenutak kada će raširiti svoja krila i ostaviti neizbrisiv trag u novom danu koji dolazi…

avon

Novi Eve Become EDP dostupan je po cijeni od 29,90 KM u aktuelnoj Avon brošuri.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum