Trenutno čitaš
Reci “DA” u 2023. i ostvari popust u Gala Home salonu

Reci “DA” u 2023. i ostvari popust u Gala Home salonu

NLB Banka - Okvir pomoći
NLB Banka - Okvir pomoći

Misija Gala Home salona u Mostaru je dom iz snova, i zato je osmislio marketinšku kampanju “Reci da” koja će pomoći svim novovjenčanim parovima u ovoj godini da opreme svoj zajednički dom po povoljnijim cijenama.

Svim parovima koji se vjenčaju u 2023. godini te opremaju novi dom u tekućoj godini, Gala Home  Mostar, poklanja popust od 10% na opremanje interijera. Marketinška kampanja „Reci DA“ ima za cilj upravo podsticaj i olakšanje mladima za opremanje doma, a uz popust, nudi opremanje enterijera na jednom mjestu.

Foto: Gala Home

Gala Home Showroom, kao vodeći salon enterijera po mjeri, vodeći je lider u inspirisanju opremanja u regiji.

DecoLAB, kao srce izložbenog salona, omogućuje pregled pločastih materijala i raznovrsnih dekora, za opremanje kuhinje, spavaće sobe, dnevne sobe, hodnika, ormara, te cjelokupnog doma po mjeri.

Prije odabira materijala i željenih dekora, uz vodstvo stručnog i ljubaznog osoblja, klijenti imaju na raspolaganju četiri moderno opremljene kuhinje. Izrađene od kvalitetnih materijala, uz bijelu tehniku, sudopere i slavine iz Gala Home ponude, vjerujemo da će ti pružiti ideje za uređenje doma.

reci da
Foto: Gala Home

Gala Home, kao ekskluzivni zastupnik Amica bijele tehnike , te zastupnik Elica napa, pouzdan je uvoznik vodeće bijele tehnike. Pronađi nape, frižidere, pećnice, ploče za kuhanje, 2u1 nape i ploče za kuhanje, mikrovalne pećnice i perilice posuđa po povoljnim cijenama i brzoj dostupnosti.

Također, sudoperi i kuhinjske slavine, uz brojne praktične dodatke, dostupni su u Gala Home po pristupačnim cijenama te raznovrsnom izboru boja i materijala, uz kvalitetnu izradu i dugoročnost.

Uz pločaste materijale i dekore, kao i bijelu tehniku, sudopere i slavine, Gala Home je zastupnik okova potrebnih za izradu namještaja po mjeri, poštujući standarde kvalitete, dugoročnosti i jednostavnosti svakodnevnog korištenja.

Pročitaj

reci da
Foto: Gala Home

Pronađi dodatni asortiman u Gala Home Showroom-u: dizajnerski namještaj Artisan, TV i audio opremu Bang&Olufsen i Loewe,  parkete Parky, drvne furnire Shinnoki i Querkus, mineral Kerrock.

Uz bogati asortiman proizvoda i vlastiti Showroom, Gala Home posjeduje vlastiti strojni park s uslugama CNC rezanja, pravolinijskog i krivolinijskog kantiranja, Corpus Software, te usluge dizajna enterijera.

Ukoliko opremaš novi dom, posjeti Gala Home Showroom i olakšaj si opremanje enterijera po mjeri s bogatom ponudom proizvoda i usluga na jednom mjestu, te uz to, ostvari popust od 10% za sve parove koji se vjenčaju u 2023. godini.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum