Trenutno čitaš
Prvi Pozorišni akademski festival – PAF u Banjaluci

Prvi Pozorišni akademski festival – PAF u Banjaluci

Gala Home
Gala Home

Akademija umjetnosti Univerziteta u Banjoj Luci od 4. do 6. juna 2022. godine po prvi put organizuje Pozorišni akademski festival – PAF.

pozorišni akademski festival

Pozorišni akademski festival osmišljen je sa idejom da na jednom mjestu okupi studente dramskih umjetnosti akademija i fakulteta iz regiona, sa ciljem da im pruži priliku za razmjenu znanja, iskustava i vještina, kao i za stvaranje novih umjetničkih vrijednosti, te promoviše njihov rad.

U okviru glavnog programa festivala, koji je takmičarskog karaktera, poštovaoci pozorišne umjetnosti imaće priliku da na Ljetnoj sceni Akademije umjetnosti pogledaju studentske predstave svih zemalja učesnica.

Pored takmičarskog programa, u sklopu festivala održaće se i niz radionica tokom kojih će studenti dramskih umjetnosti imati priliku da uče od svojih iskusnijih kolega, eminentnih profesionalaca iz oblasti pozorišne umjetnosti, diskutuju, razmjenjuju ideje, te steknu nova znanja o aktuelnim tokovima u savremenoj pozorišnoj praksi.

Pročitaj

Pozivamo sve zainteresovane akademije i fakultete dramskih i srodnih umjetnosti iz regiona da se prijave na konkurs za učešće na prvom Pozorišnom akademskom festivalu tako što će dostaviti popunjen prijavni obrazac dostupan na zvaničnom sajtu AUBL, 4 fotografije, te link sa video-snimkom predstave na sljedeću mejl adresu: paf@au.unibl.orgКonkurs je otvoren do 31. marta. 

Troškove smještaja i ishrane učesnika snosi organizator festivala, dok troškove puta snose učesnici festivala. Za sve dodatne informacije o Pozorišnom akademskom festivalu, možete se obratiti na mejl adresu paf@au.unibl.org ili na broj telefona +387 51 348 800

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum