Trenutno čitaš
Pročitaj kako su se upoznali ovi poznati parovi

Pročitaj kako su se upoznali ovi poznati parovi

L'Occitane
L'Occitane

Svaki par ima priču o tome kako su se upoznali. Ništa drugačiji nisu ni poznati parovi.

Blake Lively i Ryan Reynolds zbližili su se na snimanju filma Green Lantern, ali su oboje u to vrijeme bili u vezama. Godinu dana kasnije, oboje su bili slobodni i odlučili su da odu na dupli spoj… sa drugim ljudima. Ryan je to nazvao “najneugodnijim spojem” za ljude s kojima su došli, jer su bile očigledne varnice između njega i Blake.

Nakon tog izlaska Ryan ju je počeo doživljavati kao više od prijateljice. Njih dvoje su u braku od 2012. godine i trenutno imaju troje dece.

Emily Blunt upoznala je svog muža, Johna Krasinskog, kada je napustio Justina Therouxa u restoranu kako bi razgovarao s njom. Emily je rekla Sethu Meyersu da ga je njen prijatelj – koji je poznavao Johna – primjetio preko puta u restoranu. Večerao je sa Justinom, ali je odlučio doći i porazgovarati s njima neko vrijeme. “Nije jeo, samo je stajao i nasmijavao me.”

John je odlučio da “pritisne gas” u svojoj vezi sa Emily i odveo ju je u streljanu na njihovom prvom sastanku, gdje je urliknuo kada je prvi put ispalio pištolj. Objasnio je da je bio toliko siguran da joj se neće svidjeti da je odlučio da odmah upropasti sastanak kako se ne bi osjećao loše kada to neizbježno ne bi uspjelo. Ispostavilo se da je veoma, veoma pogriješio. Njih dvoje su u braku od 2010. godine i imaju dvoje djece.

Sophie Turner i Joe Jonas prvi put su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, a na kraju su odlučili da zajedno odu na sastanak u lokalni ronilački bar. Iskreno, Sophie je očekivala da će on biti “takav kreten”, pa je sa sobom povela sve svoje muške prijatelje na spoj.

Ispostavilo se da nije imala o čemu da brine. U intervjuu za Elle, Sophie je objasnila: „Doveo je prijatelja, a oni su pili jednako mnogo kao i mi ostali. Sjećam se da smo nas dvoje proveli samo par minuta na plesnom podiju, a onda smo jednostavno našli prostor daleko u uglu i samo smo razgovarali… satima, i satima, i satima. I nije mi bilo dosadno. I ubrzo smo bili, nerazdvojni. Otišla sam s njim na turneju.” Sada su u braku od 2019. godine i imaju kćerku.

Hugh Jackman je upoznao glumicu Deboru-Lee Furness na snimanju svoje prve glumačke uloge nakon škole drame, Correlli. Bio je zaljubljen u svoju partnerku od trenutka kada su se upoznali, a otkrio joj je svoja osjećanja na večeri dok su zajedno pravili palačinke.

Iako je pokušao da suzbije svoja osjećanja, nije uspio. Hugh ju je pozvao na večeru s prijateljima i zamolio je da mu pomogne u pravljenju crêpe Suzettes za desert. Priznao je svoja osjećanja prema njoj, rekavši: “Zaljubio sam se u tebe. Preboljeću to, žao mi je.” Ona je odgovorila: “Oh? I ja sam se zaljubila u tebe.” U braku su od 1996. godine i imaju dvoje djece.

Reese Witherspoon upoznala je svog muža, Jima Totha, kada ju je spasio od svog pijanog prijatelja na zabavi. Prijatelj, koji je dobacivao i vikao na Reese, nedavno je doživio težak raskid. Jim je prišao, izvinio se zbog svog prijatelja i povukao ga.

Reese je rekla magazinu Elle da su je Jimovi postupci impresionirali i natjerali da shvati da je on zaista dobar prijatelj. Vjenčali su se manje od godinu dana kasnije 2011. i imaju jedno dijete zajedno, kao i dvoje iz njenog prethodnog braka.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum