Trenutno čitaš
Probaj novi Catrice Nude Drop Tinted Serum tekući puder

Probaj novi Catrice Nude Drop Tinted Serum tekući puder

L'Occitane
L'Occitane

Teško je pronaći izvrstan puder, posebno onaj koji ti pruža ten bez težine, dugotrajno prekrivanje bez isušivanja kože. Lagana tekstura poput seruma, a poput pudera: Nude Drop Tinted Serum tekući puder impresionira svojom tekućom, laganom i prozračnom formulacijom.

Catrice

Djeluje poput pudera, osjeća se poput seruma: novi CATRICE Nude Drop Tinted Serum tekući puder ima vrlo tekuću, laganu teksturu i osigurava dugotrajan, blistav ten sa svojim laganim do srednjim prekrivanjem, koje se može izgraditi. Ostavlja tvoju kožu baršunasto glatkom nakon nanošenja. Istovremeno, formula hrani kožu hijaluronskom kiselinom i vitaminom E, te osigurava vlažnost do 24 sata.

Catrice

Tekstura sadrži posebno obložene pigmente, a nijanse se nježno prilagođavaju prirodnom tonu kože, kako bi se boje uskladile s različitim tipovima kože. Serum je pogodan za osobe s osjetljivom kožom. Puder je sa teksturom tekućeg seruma, sa hijaluronskom kiselinom i vitaminom E i ima 24-satni hidratantni efekat njege.

Pročitaj

Catrice

Catrice Nude Drop Tinted Serum Tekući puder, dolazi u prozirnoj staklenoj bočici sa staklenom pipetom za doziranje. Serum se može nanijeti i izblendati spužvicom za šminkanje, kistom ili prstima. Najbolje je prvo nanijeti malo pudera na nos i obraze, a zatim ga kružnim pokretima izblendati prema vanjskom dijelu lica. Zatim samo utapkaj teksturu i temeljno je utrljaj u kožu za savršeno pripremljen ten.

Catrice
Catrice
Catrice

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum