Trenutno čitaš
Probaj novi Catrice Nude Drop Tinted Serum tekući puder

Probaj novi Catrice Nude Drop Tinted Serum tekući puder

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Teško je pronaći izvrstan puder, posebno onaj koji ti pruža ten bez težine, dugotrajno prekrivanje bez isušivanja kože. Lagana tekstura poput seruma, a poput pudera: Nude Drop Tinted Serum tekući puder impresionira svojom tekućom, laganom i prozračnom formulacijom.

Catrice

Djeluje poput pudera, osjeća se poput seruma: novi CATRICE Nude Drop Tinted Serum tekući puder ima vrlo tekuću, laganu teksturu i osigurava dugotrajan, blistav ten sa svojim laganim do srednjim prekrivanjem, koje se može izgraditi. Ostavlja tvoju kožu baršunasto glatkom nakon nanošenja. Istovremeno, formula hrani kožu hijaluronskom kiselinom i vitaminom E, te osigurava vlažnost do 24 sata.

Catrice

Tekstura sadrži posebno obložene pigmente, a nijanse se nježno prilagođavaju prirodnom tonu kože, kako bi se boje uskladile s različitim tipovima kože. Serum je pogodan za osobe s osjetljivom kožom. Puder je sa teksturom tekućeg seruma, sa hijaluronskom kiselinom i vitaminom E i ima 24-satni hidratantni efekat njege.

Pročitaj

Catrice

Catrice Nude Drop Tinted Serum Tekući puder, dolazi u prozirnoj staklenoj bočici sa staklenom pipetom za doziranje. Serum se može nanijeti i izblendati spužvicom za šminkanje, kistom ili prstima. Najbolje je prvo nanijeti malo pudera na nos i obraze, a zatim ga kružnim pokretima izblendati prema vanjskom dijelu lica. Zatim samo utapkaj teksturu i temeljno je utrljaj u kožu za savršeno pripremljen ten.

Catrice
Catrice
Catrice

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum