Trenutno čitaš
Premijera novog filma „The Flash“ 25. avgusta na HBO Max

Premijera novog filma „The Flash“ 25. avgusta na HBO Max

Novi hit film „The Flash“ (The Flash) imaće premijeru 25. avgusta na HBO Max streaming platformi. Premijera na HBO kanalu će biti 3. septembra u 20.00h.

Svjetovi se sudaraju u filmu „The Flash“ kad Barry upotrijebi svoje supermoći da otputuje u prošlost kako bi je promijenio. Ali kad njegov pokušaj da spasi svoju porodicu nenamjerno promijeni budućnost, Barry postaje zarobljen u stvarnosti u kojoj se general Zod vratio i prijeti uništenjem, a nema superheroja kojima se mogu obratiti.

Odnosno, ako Barry ne uspije izvući sasvim drukčijeg Batmana iz penzije i spasiti zatočenog Kriptonca… iako ne onog kojeg traži. U konačnici, da spasi svijet u kojem se nalazi i vrati u poznatu budućnost, Barryjeva jedina nada jest trka za život. Ali hoće li najveća žrtva biti dovoljna za resetovanje svemira?

Pročitaj

Redatelj je Andy Muschietti, a u glavnim ulogama pojavljuju se Ben Affleck, Michael Keaton, Ezra Miller, Temuera Morrison, Ron Livingston, Sasha Calle, Michael Shannon, Maribel Verdú, Kiersey Clemons i Antje Traue. Producenti filma su Barbara Muschietti i Michael Disco.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum