Trenutno čitaš
Premijera novog filma “Nevjestin otac” na HBO Max

Premijera novog filma “Nevjestin otac” na HBO Max

L'Occitane
L'Occitane

Novi film „Nevjestin otac“ (Father of the Bride), u kojem glavne uloge tumače Andy Garcia i Gloria Estefan, premijerno dolazi direktno na HBO Max streaming platformu 16. juna.

Odavno u braku, Billy i Ingrid iznenade se kada im njihova najstarija kćerka Sofija dođe u posjetu kući u Majamiju. No iznenađenja se nastavljaju nizati kada najavi novog dečka, sada i zaručnika, Adana i njihove planove o vjenčanju i zajedničkom životu u Meksiku. Sofijina najava sprečava Billyja i Ingrid da sami otkriju da odustaju od svog braka te oboje pristaju odgoditi vijest i glumiti ljubavni par za dobrobit porodice.

Foto: HBO

Ova moderna romantična komedija, inspirisana bezvremenskim klasikom, govori o porodici i neraskidivim vezama, ilustrujući iznenađujuće i smiješne načine na koje se srce može prilagoditi u ime ljubavi.

Pročitaj

Foto: HBO

Warner Bros. Pictures i HBO Max donose ovaj film u produkciji Plan B Entertainment Productions, u režiji Gaza Alazrakija. U glavnim ulogama su Andy Garcia, Gloria Estefan, Adria Arjona, Isabela Merced, Diego Boneta i Chloe Fineman. Scenarij temeljen na romanu Edwarda Streetera potpisuje Matt Lopez. Producenti su oskarovci Dede Gardner i Jeremy Kleiner te Paul Michael Perez. Izvršni producenti su Brad Pitt, Andy Garcia, Ted Gidlow i Jesse Ehrman.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum