Trenutno čitaš
Premijera nove serije „Slatke male lažljivice: izvorni grijeh“

Premijera nove serije „Slatke male lažljivice: izvorni grijeh“

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Nova Max Original serija „Slatke male lažljivice: Izvorni grijeh“ (Pretty Little Liars: Original Sin) od danas je dostupna na HBO Max streaming platformi, a trenutno su u ponudi prve tri epizode.

https://www.youtube.com/watch?v=9fVjoXSql8U

Prije 20 godina, niz tragičnih događaja gotovo je uništio radnički gradić Millwood. Sada skupinu različitih tinejdžerki, posve nove male lažljivice, muči nepoznat napadač i kažnjava ih zbog tajnog grijeha koji su počinili njihovi roditelji prije dva desetljeća… kao i zbog njihovog. U ovoj mračnoj priči o sazrijevanju s elementima horora, nalazimo se kilometrima daleko od Rosewooda, no u postojećem svijetu “Slatkih malih lažljivica” – u posve novom gradiću, s novim naraštajem malih lažljivica.

slatke male lažljivice

Pročitaj

Glavne uloge tumače Bailee Madison, Chandler Kinney, Zaria, Malia Pyles i Maia Reficco. U seriji glume i Mallory Bechtel, Sharon Leal, Elena Goode, Lea Salonga, Eric Johnson i Alex Aiono. Autor i izvršni producent serije je Roberto Aguirre-Sacasa, a autorka i izvršna producentkinja je Lindsay Calhoon Bring. Ostali izvršni producenti su I. Marlene King, koja je ujedno razvila originalnu seriju „Slatke male lažljivice“, Michael Grassi, Caroline Baron, Leslie Morgenstein i Gina Girolamo. Serija je temeljena na bestseller romanima Sare Shepard.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum