Trenutno čitaš
Premijera nove serije “Poroci Tokija” na HBO MAX

Premijera nove serije “Poroci Tokija” na HBO MAX

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Nova Max Original kriminalistička serija „Poroci Tokija“ (Tokyo Vice) od 8. aprila je dostupna na HBO Max streaming platformi. Trenutno su u ponudi prve dvije epizode.

Inspirirana ličnom pričom Jakea Adelsteina, kriminalistička serija „Poroci Tokija“ prati brzi silazak mladog američkog novinara u neonsko podzemlje Tokija u kasnim 90-ima.

Angažovan kao prvi američki kriminalistički reporter prestižnih novina „Meicho Shimbun“, Adelstein ubrzo počne povezivati naizgled nepovezane slučajeve, ali brzo posumnja da su u igri još opakije sile. Nakon što se uvukao u policijsku stanicu Tokyo Metro, zajedno s detektivom Hirotom Katagirijem, Adelstein je gurnut u nastrani, brzi svijet korupcije, kriminala i obmane, gdje ništa i niko nije ono što se čini da jeste.

Pročitaj

U seriji glume Ansel Elgort, Ken Watanabe, Rinko Kikuchi, Rachel Keller, Ella Rumpf, Hideaki Ito, Show Kasamatsu i Tomohisa Yamashita. Autor i scenarist serije je J.T. Rogers, pilot epizodu režirao je Michael Mann, a obojica potpisuju i izvršnu produkciju, kao i Alan Poul, Jake Adelstein, Ansel Elgort, Emily Gerson Saines, Brad Kane, Destin Daniel Cretton, Ken Watanabe, Kayo Washio i John Lesher.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum