Trenutno čitaš
Premijera nove HBO serije “Irma Vep”

Premijera nove HBO serije “Irma Vep”

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Nova HBO serija „Irma Vep“ (Irma Vep), s oskarovkom Alicijom Vikander u glavnoj ulozi, imaće premijeru 7.juna na HBO Max streaming platformi, a istog dana prva epizoda će biti prikazana i na HBO kanalu u 20.00h.

Mira je američka filmska zvijezda razočarana svojom karijerom i nedavnim prekidom koja dolazi u Francusku kako bi glumila Irmu Vep u remakeu francuskog klasika nijemog filma “Les Vampires”. Dok snima jezivi kriminalistički triler, Mira se muči dok se razlike između nje i lika koji glumi počinju zamagljivati i pretapati. Serija „Irma Vep“ otkriva nam neizvjestan teren na granici fikcije i stvarnosti, umjetnosti i autentičnosti, umjetnosti i života.

Pročitaj

Autor, scenarista i režiser serije je francuski filmaš Olivier Assayas, a temelji se na njegovom istoimenom filmu iz 1996. godine. Uz Aliciu Vikander, u seriji glume Vincent Macaigne, Jeanne Balibar, Devon Ross, Lars Eidinger, Vincent Lacoste, Nora Hamzawi, Adria Arjona, Carrie Brownstein, Tom Sturridge, Byron Bowers, Fala Chen, Hippolyte Girardot, Alex Descas i Antoine Reinartz. Izvršni producenti su Olivier Assayas, Alicia Vikander, Sylvie Barthet, Daniel Delume, Ravi Nandan, Hallie Sekoff, Kevin Turen, Stuart Manashil, Sam Levinson i Ashley Levinson.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum